Συγκινημένη στον αέρα του «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου - H αναφορά στην οικογένειά της

Η άγνωστη ιστορία για τον πατέρα της και τον παππού της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Συγκινημένη στον αέρα του «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου - H αναφορά στην οικογένειά της

Μια αποκάλυψη έκανε στον αέρα του «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 06/01, με αφορμή την επέτειο των γονιών της ανήμερα των Θεοφανείων. Η παρουσιάστρια, δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη της επανασύνδεσής της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αναφέρθηκε φανερά συγκινημένη στην άγνωστη σχέση του πατέρα της με τον παππού της.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην επέτειο των γονιών της

«Όταν οι γονείς μου παντρεύτηκαν εγώ ήμουν στη κοιλίτσα της μαμάς μου, ήταν πέντε μηνών. Έξαλλος ο παππούς μου ο συγχωρεμένος, δεν ήθελε καθόλου τον μπαμπά μου. Δεν τον ήθελε καθόλου, καθόλου. Μέχρι την τελευταία στιγμή που έφυγε από τη ζωή… βέβαια ήταν πολύ δίπλα μας, σχέσεις τυπικές με τον μπαμπά μου. Όταν ήταν ο παππούς στο νοσοκομείο είχε παραισθήσεις και τον έβλεπε μπροστά του, όταν έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς μου στενοχωρήθηκε πολύ», είπε η γνωστή παρουσιάστρια χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής.

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την υγεία του μπαμπά της

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε πρόσφατα ο μπαμπάς της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις εξελίξεις.

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές, μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας πως πλέον γύρισε στο σπίτι του.

«Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του… Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας… Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή», αποκάλυψε μέσα από την ανάρτηση της.Εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη ΚαινούργιουΚατερίνα Καινούργιου πατέρας υγεία