Εξελίξεις με την υγεία του Αποστόλη Τότσικα

Μετά την είδηση πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία του Αποστόλη Τότσικα

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Απόστολης Τότσικας, ο οποίος έκανε Πρωτοχρονιά χωριστά από την Ρούλα Ρέβη και τα δίδυμα παιδιά τους καθώς χρειάστηκε να απομονωθεί στο υπνοδωμάτιο του.

Ωστόσο, ο ίδιος ξεπέρασε τον κορωνοϊό, μια είδηση που έκανς γνωστή η Ρούλα Ρέβη μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα screenshot από τις μέρες που μιλούσε με βίντεο κλήση με τον σύζυγό της, όπου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Σήμερα των φώτων φεύγουν οι καλικάντζαροι… Συγχαρητήρια στον πιο «καλό ασθενή» του κόσμου και χρόνια πολλά σε όλους! Welcome back daddy!!!».

Η ανάρτηση της Ρέβη για την υγεία του Τότσικα

Η απάντησή του Τότσικα στην κόντρα του Γκλέτσου με τον τεχνικό του ΣΚΑΙ

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον καυγά που φημολογείται ότι σημειώθηκε μεταξύ του Απόστολου Γκλέτσου και ενός τεχνικού από την σειρά που πρωταγωνιστούν, Μόλις Χθες.

Οι φήμες αυτές συγκεκριμένα θέλουν τον ηθοποιό να πιάστηκε στα χέρια με τον τεχνικό και πως μάλιστα ο ΣΚΑΙ τον έδιωξε από την σειρά.

«Τι να σας πω… Πιάστηκαν και στα χέρια; Ειλικρινά δεν ξέρω να σας πω, δεν έχω ιδέα! Δεν γνωρίζω, αυτό που μου λέτε πρώτη φορά το ακούω. Δεν διαβάζω δημοσιεύματα είναι η αλήθεια. Μόνο αυτά που έχω να παίξω διαβάζω».