«Δεν αντέχω άλλο!» - Ξέσπασε στις κάμερες του STAR ο Ηλίας Βρεττός

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν αντέχω άλλο!» - Ξέσπασε στις κάμερες του STAR ο Ηλίας Βρεττός

Λίγο μετά το ρομαντικό ταξίδι του στην Ελβετία με την αγαπημένη του, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πανδημία αλλά και στο DWTS.

Οι δηλώσεις του Βρεττού

«Μόλις ακούω DWTS τρέμει το φυλλοκάρδι μου! Είναι ό,τι πιο κουραστικό έχω κάνει στη ζωή μου. Και λέω δεν πιστεύω να θέλουν να χορέψω; Αποκλείεται! Ευτυχώς γύρισα για να τραγουδήσω.

Η νέα χρονιά θέλω να φέρει ελευθερία. Δεν αντέχω άλλο! Θέλω να πιστεύω ότι είναι η τελευταία μετάλλαξη, η τελευταία καραντίνα.Το ευχόμουν πολλά χρόνια. Δεν πίστευα ότι θα έκανα Πρωτοχρονιά με τους δικούς μου για έναν τόσο άσχημο λόγο», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Mου έκανε κεφαλοκλείδωμα πάνω στην πίστα! Κάτω φαινόταν ότι μ' αγκάλιαζε»

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις στον χώρο της μουσικής, αλλά και για ένα βίαιο περιστατικό που έζησε σε εμφάνιση του σε νυχτερινό κέντρο, όταν άγνωστος άνδρας τον απείλησε.

«Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν καταγγελία και να πουν ονόματα γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο. Πολύ ειλικρινά θα σου πω ότι δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου αυτό. Σίγουρα υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού τέτοια περιστατικά. Έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να φύγω από δουλειά», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής που σύντομα θα γίνει μπαμπάς.

«Ήμουν πάνω στην πίστα με έναν άλλο συνάδελφο και ήταν ένας τύπος από κάτω που μου ζητούσε επίμονα την τελευταία μισή ώρα να του πω ένα τραγούδι και δεν είχα προλάβει να του το πω. Νευρίασε, ανέβηκε στην πίστα, μου έκανε από μπροστά κεφαλοκλείδωμα, στους κάτω φαινόταν ότι μου έκανε αγκαλιά και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει.

Και άρχισε να μου λέει στο αυτί ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στη ζωή μου. Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα, επειδή δεν έλεγα το τραγούδι», αποκάλυψε.