Στιγμές ευτυχίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Φώτη Μπενάρντο - Χαρές στο σπίτι τους

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Φώτη Μπενάρντο - Χαρές στο σπίτι τους

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή 6/1 μέρα για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Φώτη Μπερνάντο καθώς ο δεύτερος έχει την ονομαστική του εορτή, ενώ πριν μερικές μέρες γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους.

Η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον σύζυγό της. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Φως της ζωής μου. Στήριγμα, σύντροφος με όλη την έννοια. Δίπλα μου σε όλα. Πλάσμα ταλαντούχο, μαγικό, φωτεινό ,σ' αγαπω, σ' ευχαριστώ και ευγνωμονώ που έχω την τύχη να βιώνω την αγάπη σου κάθε μέρα. Χρόνια πολλά!».

Οι ευχές της Αναστασοπούλου στον Μπερνάντο για την ονομαστική του εορτή

Στιγμές ευτυχίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Φώτη Μπενάρντο

Η τρυφερή αναφορά της Αναστασοπούλου στον σύζυγο της, Φώτη Μπενάρντο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλο μίλησε στην κάμερα του Pop Up πριν από κάποιο καιρό και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Φώτη Μπενάρντο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο “Νυφικό κρεβάτι” με τον Ορέστη Τζιόβα , αποκάλυψε επίσης και τα τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου της.

“Αν ντρέπεσαι να πεις δημοσίως ότι αγαπάς τον σύντροφό σου, κάτι δεν πάει καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι νιώθω το λέω. Και όταν έχω θυμό θα το πω και όταν είμαι πληγωμένη.

Τώρα όσον αφορά στον άντρα μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω απεριόριστα, τον σέβομαι γιατί βλέπω την προσπάθεια που κάνει να είμαστε ευτυχισμένοι και εγώ και εκείνος και τα παιδιά μας. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ!

Δεν βλέπω τον Φώτη ως μια ξεχωριστή οντότητα από εμένα. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι ότι έχουμε γίνει ένας άνθρωπος. Δεν βάζουμε τα προβλήματα μας κάτω από το χαλί, τα λύνουμε όταν συμβαίνουν, για να λύνονται και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν είμαι αντιμσυμβατική σε αυτά τα πράγματα. Είμαι πάρα πολύ παραδοσιακή στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης και της φιλίας. Είμαι αντισυμβατική στο κομμάτι των εργασιακών σχέσεων, των κοινωνικών στερεοτύπων” κατέληξε η Πηνελόπη, η οποία έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές και στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου τρυφερή αναφορά στον σύζυγο της