Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τα θύματα δεν ξεχνούν ποτέ»

Η αυστηρή ανάρτησή της για τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τα θύματα δεν ξεχνούν ποτέ»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάτρου, ξεκαθαρίζοντας πως τα θύματα δεν θα ξεχάσουν ποτέ τι τους συνέβη.

Η ηθοποιός έκανε τη δική της καταγγελία κατά γνωστού σκηνοθέτη πριν από μερικές εβδομάδες και από εκείνη τη στιγμή έχει σταθεί και με το παραπάνω στο πλευρό των θυμάτων.

Μάλιστα, σχολίασε ανοιχτά και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη ενώ συμμετείχε και στη διαδήλωση που έγινε από ανθρώπους του πολιτισμού για την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την υπόθεση του σκηνοθέτη.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ηθοποιός και παρουσιάστρια τόνισε μέσα από την νέα ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως όσος καιρός και αν περάσει, τα θύματα θα θυμούνται και γι' αυτό το λόγο ήρθε η ώρα να μιλήσουν ανοιχτά.

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την "πολυτέλεια" να ξεχνούν… Τα θύματα όμως ποτέ! Κάθαρση μέχρι τέλους. Τώρα μιλάμε»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου καταγγελία

«Πάνε να καλύψουν τα τέρατα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να εκφράζει δημόσια την ενόχληση της, με αφορμή την ανακοίνωση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια.

Η δημοφιλής ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αναφέρεται συνεχώς στις εξελίξεις με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής και ενθαρρύνει τα θύματα να βγουν να μιλήσουν.

Αυτή την φορά σχολίασε τις δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια και μέσα από ένα story της έγραψε: «Ο δικηγόρος του Λιγνάδη βρήκε λέει τη δικογραφία, τηλεγράφημα. Είναι φήμες οι μάρτυρες και τα στοιχεία λέει. Υποσχέθηκε στον πατέρα του να μην υπερασπιστεί ποτέ παιδεραστή, λέει.

Πάνε να καλύψουν τα τέρατα και να αποπροσανατολίσουν… Έκκληση σε όποιον έχει βλάψει και σε όποιον έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει τώρα. Δε διανοούμαι άλλη τροπή από την αυτονόητη. Είμαι μαζί σας Μη φοβάστε πια».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανάρτηση για Λιγνάδη και Κούγια