Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της για την ονομαστική του εορτή

Μεγάλη η συγκίνησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της για την ονομαστική του εορτή

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (7/1) εκπομπής της, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να στείλει τις ευχές της στον αγαπημένο της και μονάκριβο γιο, ο οποίος έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή.

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε άσχημα για την αγαπημένη παρουσιάστρια, με ένα κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή της, έκλεισε ωστόσο με τον καλύτερο τρόπο.

Η ίδια, που έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της στον μικρό της γιο, τον Γιάννη που είναι και η μεγάλη της αδυναμία.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη γιορτή του γιου της

«Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες. Να πω χρόνια πολλά στο μικρό μου το αντράκι, τον Γιαννάκη μου, τον Ιωάννη Εφραίμ, που ήρθε και μας έχει κλέψει την καρδιά», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκε με τον Θέμη Σοφό και τράβηξε όλα τα βλέμματα - Με μαύρο στενό μίνι φόρεμα

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός. Το βράδυ της Παρασκευής 19/11 η γνωστή παρουσιάστρια την οποία βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος μαζί με τον καταξιωμένο ποινικολόγο.

Έδωσαν το παρών σε συγκέντρωση των «Εργατικών» όπου διεκδικούν τα ηνία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις εκλογές της εβδομάδας. Μάλιστα, η αγαπημένη Σταματίνα είχε δημοσιεύει και βίντεο όπου ο άντρας της έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και απαθανάτισε τον Θέμη Σοφό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ποζάρουν αγκαλιά και ερωτευμένοι.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, επέλεξε να φορέσει ένα μίνι στενό μαύρο φόρεμα με φουσκωτούς ώμους. Το συνδύασε με μαύρο καλσόν και πέδιλα. Για το μακιγιάζ της επέλεξε eyeliner και nude κραγιόν.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2011 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη και όλοι μαζί κατοικούν στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός έξοδος

Θέμης Σοφός πιάνο