Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέφθηκε στον αέρα του Happy Day - Η εντυπωσιακή τιάρα

Ζηλέψτε....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέφθηκε στον αέρα του Happy Day - Η εντυπωσιακή τιάρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέφθηκε Miss Happy Day στον αέρα του ALPHA. Η Βρισηίδα Ανδριώτου που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο πλατό με σκοπό να μιλήσει για την 6η θέση που κατέλαβε στον διαγωνισμό ομορφιάς The Miss Globe 2021, τελικά κράτησε την υπόσχεση της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε ζητήσει αν γίνεται να φορέσει την τιάρα της, όμως της είχε πει "όχι" καθώς απαγορεύεται η εστεμμένη να το βγάλει και να την φορέσει κάποιος άλλος. Όμως της είπε, πως θα της φτιάξουν τη δική της.

Το πρωί της Δευτέρας 15/11 λοιπόν, ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε την στέψη, καθώς η Βρισηίδα και ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης της έφτιαναν μια εντυπωσιακή τιάρα.

Η στέψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "σπάει" τη σιωπή της για τις αλλαγές στο Happy Day

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν φέτος στο πρόγραμμα του ALPHA και στο Happy Day με αφορμή την ένταξη της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Μάλιστα, η μεγάλη της εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση την έχει βοηθήσει να εκφράζεται ανοιχτά ακόμα και για συναδέλφους της (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για την Ιωάννα Μαλέσκου).

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γυρίσω σε κάτι αμιγώς ενημερωτικό γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα βάζουμε ταμπέλες αλλά είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μου. Θα με ενδιέφερε να κάνω μία εκπομπή πιο κοινωνικού περιεχομένου. Δεν θα στενοχωρηθώ, θα τα βάψω μαύρα και θα πάω σπίτι μου με πλερέζα για τα νούμερα.

Από τη μία το Happy Day για μένα είναι μία αγαπημένη συνήθεια και πολλές φορές σκέφτεσαι μήπως να σταματήσω μια εκπομπή, όταν είναι στην κορυφή αλλά από την άλλη λες “γιατί ενώ μία εκπομπή αγαπιέται να τη σταματήσεις;”.

Σεβάστηκα το συμβόλαιό μου, δεν γκρίνιαξα, δεν παραπονέθηκα. Όταν ανήκεις σε έναν σταθμό, παίζεις για τη φανέλα.

Μίλησα για τις αποβολές γιατί ήθελα να δώσω κουράγιο στις γυναίκες που βιώνουν αυτή την απώλεια και ήθελα να τους πω δεν είστε μόνες σας, είμαστε πολλές», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.