Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλάει και..." - Το σχόλιο της για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

"Δεν έχει τύχει να την γνωρίσω προσωπικά..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (16/10) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηε στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε πρόσφατα το Happy Day) αλλά και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Κάθε μέρα παρακολουθώ τα νούμερα και σε εμάς και στον ανταγωνισμό, γιατί θέλω να έχω μία γενική εικόνα. Τα παρακολουθώ ψύχραιμα από την αρχή της σεζόν, γιατί πίστευα ότι θα υπάρχουν εναλλαγές, όπως και συμβαίνει. Κάποια προγράμματα δείχνουν να έχουν μία δυναμική, αλλά επειδή είναι πάρα πολλές οι επιλογές, νομίζω ότι έχουμε ακόμα πολύ καιρό για να πούμε ότι είμαστε σε μία σταθερή βάση.

Aυτή η ζώνη ήταν πάντα πάρα πολύ ανταγωνιστική, αν εξαιρέσω τις δύο πρώτες χρονιές που παίζαμε μόνοι μας μπάλα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και κάναμε και τα τριπλάσια νούμερα και πολύ εύκολα. Όλα τα υπόλοιπα χρόνια ήμασταν απέναντι σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές. Οπότε δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός. Με κάνει να είμαι πιο συντονισμένη για την ομάδα μου. Είμαστε εκεί, δουλεύουμε, τα συζητάμε όλα».

Για τη Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Δεν έχει τύχει να την γνωρίσω προσωπικά. Την έχω παρακολουθήσει μέσα από την εκπομπή της. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνη είναι πως αυτό που σκέφτεται, το λέει. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, βγαίνουν κερδισμένοι. Ασχέτως, αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα λεγόμενά της, θεωρώ σωστό ότι μιλάει και εξωτερικεύει αυτό που νιώθει με όποιο κόστος».

"Με την Ελεονώρα Μελέτη υπάρχει..."

Στα παρασκήνια της εκπομπής Happy Day που συνεχίζεται με επιτυχία για 9η χρονιά στον Alpha βρέθηκε η κάμερα του okmag.gr. Εκεί συναντήσαμε χαμογελαστή και πάντα κεφάτη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που μας μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τον ανταγωνισμό, τα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά και τη ζωή με τρία παιδιά στο σπίτι.

Η εκπομπή Happy Day από τις πρώτες εβδομάδες προβολής σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, πώς νιώθει η ομάδα της Σταματίνας γι’ αυτό;

«Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για νούμερα. Υπάρχει μια τάση που μας κάνει χαρούμενους, ότι ο κόσμος παραμένει στο Happy Day. Σίγουρα ο κόσμος θα γυρίσει, θα δει και τις άλλες εκπομπές, θα δει και την εκπομπή της Ελεονώρας, θα δει... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr