Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Ζούλια - Ποια η κατάσταση της υγείας του

«Έφτασα στο σημείο να λέω πως θα πεθάνω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Ζούλια - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως νοσεί για δεύτερη φορά από κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη του Ζούλια για την περιπέτεια υγεία του

«Πραγματικά είναι σαν να πηγαίνω διακοπές αυτή τη φορά. Την περασμένη φορά που δεν το ήξερε κανείς, μόνο εγώ, έφτασα στο σημείο να λέω θα πεθάνω. Βαριά σε συναισθηματικό επίπεδο, γιατί σε νοσοκομείο δεν μπήκα, απλά με επηρέασε πάρα πολύ.

Επειδή αυτή η αρρώστια είναι χημική, σε επηρεάζει σε πνευματικό, σε σωματικό, σε ψυχολογικό επίπεδο. Εγώ έκανα ένα πάρτι για τη γιορτή μου με οχτώ άτομα και κολλήσαμε οι τέσσερις» δήλωσε ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος πριν λίγο καιρό μίλησε για τις απόπειρες αυτοκτονίες που είχε κάνει στο παρελθόν.

Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας για τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Ο Βασίλης Ζούλιας ήταν ένας από τους celebrities που μίλησαν το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στην εκπομπή Αυτοψία, και αναφέρθηκε όπως και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, στη μάχη που έδωσε σε νεαρή ηλικία με τα ναρκωτικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Ζούλιας παίρνει την απόφαση να μιλήσει για τον "Γολγοθά" που αναγκάστηκε να ανέβει προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό του με τα ναρκωτικά.

«Είχα δυο πιασίματα, είχα ένα πήδημα στο κενό από τα δικαστήρια από τα χέρια της μητέρας μου που ήταν πολύ τραυματικό γεγονός. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησα τη χρήση. Προς τα 25 ήθελα να τελειώνει η κατάσταση. Αναζήτησα βοήθεια το 1992, βρήκα μια ομάδα 12 βημάτων που τότε μόλις είχε ανοίξει στην Αθήνα και αφέθηκα στη βοήθεια αυτής της ομάδος.

Από εκείνο το πρώτο βράδυ μου έφυγε η επιθυμία. Είμαι 29 χρόνια καθαρός, δόξα τω Θεώ δεν είχα ούτε μία φορά επιθυμία να επιστρέψω. Η πορεία δεν είναι εύκολη γιατί πρέπει να τα μάθεις όλα από την αρχή. Καθάρισα στα 29. Έπρεπε να μάθω να γελάω από την αρχή, να ερωτεύεσαι από την αρχή, να δουλεύω από την αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.