Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day τις αμοιβές των διασήμων και των μαχητών!

Πόσα παίρνουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day τις αμοιβές των διασήμων και των μαχητών!

Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 07/01 ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το ζευγάρι, που πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι και πάλι μαζί, κλήθηκε να σχολιάσει το φετινό «Survivor» και αναφέρθηκε στα συμβόλαια που κάνει ο κάθε παίκτης με την παραγωγή.

Η δήλωση του Σάκη Κατσούλη για τις αμοιβές των παικτών στο Survivor

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο πλαφόν των 1.000 ευρώ την εβδομάδα για τους μαχητές και των 6.000 με 7.000 ευρώ την εβδομάδα για τους Διάσημους, ο νικητής του περσινού «Survivor» επιβεβαίωσε την πληροφορία και είπε:

«Ισχύει. Η αλήθεια είναι πως τα συμβόλαια των επωνύμων δεν τα γνωρίζαμε, ούτε ο Τριαντάφυλλος ήξερε τα συμβόλαια άλλων. Ο καθένας ξέρει το δικό του συμβόλαιο, ο καθένας υπογράφει μόνος του. Θα σας πω τι ακριβώς γίνεται, επειδή συνέβη και στο παιχνίδι του δικό μας και είμαι πολύ αντίθετος σε αυτό. Δεν μπορεί εγώ με τη Μαριαλένα, που πριν το παιχνίδι μας ήξεραν οι δικοί μας άνθρωποι, να παίρνουμε τα ίδια χρήματα με εσάς που είστε στην τηλεόραση καθημερινά και έχετε το κοινό σας. Είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει αυτή η διαφορά στα συμβόλαια. Όταν πήρε παράταση το παιχνίδι, δεν έγινε αναπροσαρμογή στις αμοιβές, ούτε καν συζητήθηκε»

Παντρεύονται Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό οι δυο τους είχαν ταξιδέψει στην Ιορδανία.

«Την πρόταση την περιμένουν όλοι από την ημέρα του τελικού του Survivor. Την πρόταση θα πρέπει να την σκεφτώ εγώ για να την κάνω, όχι να μου την πείτε εσείς. Δεν την έχω σκεφτεί ακόμα. Μου τη βάλατε στο μυαλό όμως. Από την ημέρα του τελικού ακούω για μια πρόταση».