Έκραξαν τη Μαρίνα Πατούλη κάτω από τη φωτογραφία της και εκείνη τους απάντησε - Ανάστατο το Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκραξαν τη Μαρίνα Πατούλη κάτω από τη φωτογραφία της και εκείνη τους απάντησε - Ανάστατο το Instagram

Η Μαρίνα Πατούλη είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι χθες (6/1) θέλησε να μοιραστεί με αφορμή τον εορτασμό των Φώτων με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία φιλάει τον σταυρό.

Ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν να της πουν χρόνια πολλά για την ημέρα, υπήρξαν κάποιοι, οι οποίοι θεώρησαν ότι η φωτογραφία είναι τωρινή και πως η Μαρίνα Πατούλη έσπασε την καραντίνα προκειμένου να πάει στην εκκλησία.

Αμέσως η ίδια απάντησε πως πρόκειται για φωτογραφία αρχείου. Άλλωστε η Μαρίνα Πατούλη διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν από μερικές μέρες.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη και το σχόλιο που δέχθηκε

Μαρίνα Πατούλη κορωνοϊός

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Το ’22 μπήκε με ποδαρικό της μετάλλαξης του covid. Οφείλω να πω ότι επειδή είχα νοσήσει πριν κάποιους μήνες και είχα κάνει και τα εμβόλια, το περνάω πολύ ομαλά» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη στο T-live και συνεχίζει: «Την πρώτη του μηνός ξύπνησα με πόνο στα κόκκαλα κτλ. Τέλος πάντων, είχα τα πρώτα συμπτώματα».

«Την τρίτη δόση θα την έκανα στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχα αντισώματα, είχα κάνει τη δεύτερη δόση πριν από έναν μήνα και οι γιατροί μου είχαν πει να μην επισπεύσω την τρίτη. Είμαι πολύ καλά, καμία σχέση με ό,τι είχα περάσει την προηγούμενη φορά. Εξάλλου είναι πολύ πιο απλό, είναι σαν μία απλή γρίπη».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρότι είναι η ασθένεια της μοναξιάς, επειδή ήταν και η φίλη μου εδώ από την προπαραμονή, το θεωρήσαμε καλό να μη φύγει οπότε το περνάμε από κοινού. Ο γιος μου μένει με τον μπαμπά του για να μην κολλήσει».