Αντικαταστάθηκε προσωρινά στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε η Δανάη Μιχαλάκη - Τι συνέβη;

Τι θα γίνει με τις Άγριες Μέλισσες;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντικαταστάθηκε προσωρινά στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε η Δανάη Μιχαλάκη - Τι συνέβη;

Η Δανάη Μιχαλάκη δεν ξέφυγε τον γενικό «κανόνα» και έτσι βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αντικατασταθεί προσωρινά στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», όπου πρωταγωνιστεί.

Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Χιώτης το πρωί της Παρασκευής (7/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα, ενώ εξήγησε πως τη θέση της Δανάης Μιχαλάκη στην παράσταση θα πάρει προσωρινά η Ανθούλα Ευκαρπίδου, ενώ θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η Έλενα Τσαγκρινού.

Τι θα συμβεί με τη Δανάη Μιχαλάκη και τις Άγριες Μέλισσες

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 βρίσκεται δυστυχώς στον "πάγο" λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊό. Προς το παρόν δεν υπάρχει στοκ επεισοδίων και έτσι τις επόμενες εβδομάδες, η σειρά θα προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Επεισοδιακό το ταξίδι του μέλιτος Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου - Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη καθώς και στο ταξίδι που έκαναν μαζί.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξήγησε πως με τη Δανάη Μιχαλάκη ήθελαν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους και έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν.

«Σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί τους. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Κάναμε πολιτικό γάμο κι έγινε στο νησί της Δανάης, στη Σύρο.

Ουσιαστικά, ήταν μια γιορτή που θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Λειτουργήσαμε λίγο ρομαντικά σε αυτό, θέλαμε να το ζήσουμε ρε παιδί μου και ήταν ακριβώς όπως το φανταστήκαμε. Ποτέ δεν με φόβισε η ιδέα του γάμου», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στο ταξίδι του μέλιτος που πήγε με την αγαπημένη του στην Ιταλία, γύρισε με πέντε κλήσεις. Με την αποκάλυψη αυτή άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη.