Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε ότι έχει φάει ξύλο σε εκπομπή - «Έχασα την ψυχραιμία μου...»

Το άγνωστο περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε ότι έχει φάει ξύλο σε εκπομπή - «Έχασα την ψυχραιμία μου...»

Λίγο καιρό μετά τον χαμό του αγαπημένου του ξαδέλφου που πληροφορήθηκε στον αέρα της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Παρασκευής 07/01, αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» ότι έχει φάει μπουνιά σε εκπομπή. Μέσα από την στήλη «Ο Ανδρέας θυμάται...», ο παρουσιαστής περιέγραψε το άγνωστο παρασκήνιο δημιουργίας της εκπομπής «Επιτέλους Μαζί» και θυμήθηκε άγνωστα περιστατικά.

Ένα από αυτά τα περιστατικά, το οποίο δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, ήταν και μια περίπτωση ενός πατέρα που έπαιξε ξύλο με τον γιο του στο πλατό, με τον παρουσιαστή να μπαίνει στην μέση για να τους χωρίσει και να καταλήγει να τρώει μπουνιά από τον γιό.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι έχει φάει μπουνιά από καλεσμένο σε εκπομπή

«Είχα νιώσει άβολα σε μια εκπομπή με πατέρα και γιο. Ο πατέρας είχε ένα μουσάκι αραιό, παίζουν ένα βρωμόξυλο, ο γιος του πιάνει τα μούσια και ματώνει. Και μπαίνω με το κεφάλι μέσα και τρώω μια μπουνιά από τον γιο. Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου», είπε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Οι εκπομπές ήταν μαγνητοσκοπημένες και αυτό δεν το είδαμε, είδαμε το άλλο κομμάτι. Τρώω μια μπουνιά, θύμωσα τόσο πολύ και το τι άκουσε, τι βγήκε από το στόμα μου γιατί έφαγα μπουνιά, κροσέ απίστευτο».

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για τον θάνατο του αδερφού του

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν στις 28/12 από τη μέρα που ο αείμνηστος Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή. Ο αγαπημένος του αδερφός, Ανδρέας, «λύγισε» στον αέρα του Super Κατερίνα, με την αναφορά της εκπομπής στον κορυφαίο συνθέτη.

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου φέρνει κάθε φορά δάκρυα στα μάτια του Ανδρέα.

«Σήμερα είναι μια μαύρη, σκληρή επέτειος για μένα. Κλείνουν δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου. Ο Θάνος έφυγε, το έργο του παραμένει. Είναι ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του. Αλλά είναι και ζωντανός μέσα από την οικογένειά του. Ζει στις καρδιές, στο μυαλό, στη φωνή της οικογένειάς του και τη δική μου. Τον αγαπάω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.