Αποχώρησε άρον άρον από το Super Κατερίνα - Έμαθε στον αέρα ότι πέθανε ο ξάδερφός του

Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποχώρησε άρον άρον από το Super Κατερίνα - Έμαθε στον αέρα ότι πέθανε ο ξάδερφός του

Ένα απρόοπτο έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (21/12) στην εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου ζευγαριού, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε πως αναγκάζεται να αποχωρήσει ξαφνικά από το πλατό καθώς έμαθε πως ένας ξάδελφός του έφυγε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια παραξενεύτηκε που τον είδε να αποχαιρετά το κοινό για σήμερα και αναρωτήθηκε τι έχει συμβεί και φεύγει από τόσο νωρίς.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Δεν θα κάτσεις και στη συνέχεια;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω κάποια τηλεφωνήματα αρνητικών γεγονότων. Πέθανε ένας ξάδερφός μου. Το έμαθα στη μέση της εκπομπής και πρέπει να πάω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Πολύ βαρύ το κλίμα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, για το θάνατο του αδερφού του, το γιο του - δείτε τον εδώ -, αλλά και για το Big Brother με αφορμή τον χθεσινοβραδινό τελικό.

«Πριν από δύο χρόνια με τον θάνατο του αδερφού μου ‘έσκασα’ και πήγα θεωρητικά νεκρός στο νοσοκομείο. Το καλοκαίρι όλα ξεκίνησαν με έναν πυρετό και τελικά έγιναν πιο δύσκολα. Ξαφνικά αποδείχτηκαν κάποιοι όγκοι, κάποιες εγχειρήσεις, και το πιο τρομακτικό, μια σηψαιμία. Πέρασα τρομακτικά. Υπήρχε στιγμή που δεν μπορούσα να αναπνεύσω για 10 δευτερόλεπτα και έσκαγα, πέταγα πράγματα. Την στιγμή που δεν μπορούσα να αναπνεύσω πήρα τηλέφωνο τον γιο μου και έτσι σώθηκα», εξομολογήθηκε για την δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

Όσον αφορά το ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού: «Το Big Brother το έκανα για το πείραμα αλλά και γιατί ένιωσα την υποκρισία στο πετσί μου. Όταν είχα υπογράψει στον Ant1, ήρθε το MEGA και μου ζήτησε να σπάσω το συμβόλαιό μου και να πάω στον δικό τους σταθμό να παρουσιάσω το Big Brother. Όταν αρνήθηκα την πρόταση του MEGA, ο Ant1 αγρίεψε και ανακοίνωσε πως θα πάρει στο πρόγραμμά του το Big Brother. Όταν ξεκίνησε το σόου, άρχισε μια πολεμική από τις εφημερίδες. Σκέφτηκα ότι θα φάω ξύλο αλλά θα βγω λεβέντης και παλικάρι. Έχω όμως ένα παράπονο. Την περίοδο που έτρωγα ξύλο, το κανάλι ήταν ‘στρίβειν δια του αρραβώνος’».

«Ένας λόγος που έφυγα από τον Ant1 ήταν επειδή ένα στέλεχος είπε: ‘του δώσαμε το Big Brother και τον κάναμε αυτόν που είναι’. Ήμουν αυτός που ήμουν. Πήρα ένα πρότζεκτ και είμαι μέρος του 90% της τηλεθέασης».

«Πάντα με πονάει η καρδιά μου με αυτό το πράγμα και κοροιδεύω τον εαυτό μου ότι ο Θάνος έχει δουλειές και για αυτό δεν τον βλέπω. Είναι μερικές εικόνες που έχω στο μυαλό μου και δεν καταπίνονται. Δεν χωνεύονται. Δεν αφομοιώνονται. Δεν τα είπαμε όλα αυτά που έπρεπε να πούμε. Ποτέ δεν προλαβαίνεις να τα πεις όλα. Θα ήθελα να του πω ότι τον αγαπάω», εξομολογήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.