«Μου βγάζει τοξικότητα» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βαλάντη

Το οργισμένο σχόλιο μετά τον καυγά με τη Μυριέλλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου βγάζει τοξικότητα» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βαλάντη

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα (7/1) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στο Super Κατερίνα, σχολίασαν τις εξελίξεις του Survivor 5, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει με πολύ έντονο τρόπο την συμπεριφορά του Βαλάντη στο παιχνίδι.

Αφορμή στάθηκε ο μεγάλος καυγάς του τραγουδιστή με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως ο Βαλάντης βγάζει μία τοξικότητα που την έχει εκνευρίσει πάρα πολύ.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Βαλάντη

«Παιδιά ο Βαλάντης ειλικρινά με έχει φτάσει μέχρι εδώ. Θέλω να μπω μέσα και να τον…τέλος πάντων. Μου βγάζει τρομερό εκνευρισμό και τοξικότητα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή» - Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Βαλάντη

Χαμό έχει προκαλέσει η λεκτική επίθεση που έκανε στο προχθεσινό (5/1) επεισόδιο του Survivor ο Βαλάντης προς την Μυριέλλα. Στα σχόλια που έκανε ο τραγουδιστής προς την ηθοποιό θέλησε να τοποθετηθεί και ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την σημερινή (6/1) του εκπομπή.

«Παιδιά ακούστε λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Γιατί με ξέρετε τι είμαι τώρα, θα το πάω εγώ τώρα πολύ… δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο.

Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κατά τα άλλα, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί πέρα, βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα…

Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος. Για να κάνεις μια έκρηξη σε κάποιον, σημαίνει ότι το έχεις ζήσει όλο ήδη μέσα σου και απλά πας και το κάνεις εμετό στον απέναντι. Θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Πολύ επιθετικός», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.