Survivor 5: "Στα μαχαίρια" ο Βαλάντης με την Μυριέλλα - «Έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ μέσα»

«Λίγη τσίπα ρε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στο Survivor 5 φαίνεται να είναι άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξεκίνησε το επεισόδιο καθώς ο Βαλάντης ο οποίος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και στα προηγούμενα επεισόδια λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα, τσακώθηκε έντονα για άλλη μια φορά με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος από το συμβούλιο όπου και οι δυο τους μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βγήκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήρθαν σε ρήξη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ενοχλήθηκε με την στάση της Κουρεντή. Ωστόσο, τα λόγια που ειπώθηκαν μεταξύ τους ήταν άκρως "αιχμηρά".

Ο τσακωμός ανάμεσα σε Βαλάντη και Μυριέλλα στο Survivor 5

Αποκλειστικό βίντεο - Τι συνέβη στο χθεσινό 4/1 συμβούλιο και δεν το έδειξαν στον αέρα του ΣΚΑΙ

Στο χθεσινό 4/1 επεισόδιο του Survivor 5 έγινε κλασικά το έλα να δεις με αποκορύφωμα την ώρα του συμβουλίου πριν και αφού ψήφισαν οι παίκτες των Διάσημων τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ωστόσο, όπως καταλαβαίνετε στο μοντάζ πετσοκόβονται πολλά πλάνα για να μπορέσουν να χωρέσουν όσα πρέπει σε ένα επεισόδιο τριών ωρών.

Στην εκπομπή Love it, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης προβλήθηκαν κομμένα αποσπάσματα από την ψηφοφορία όπου φαίνεται ο κάθε παίκτης να δικαιολογεί την ψήφο του στην Μυριέλλα.

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την δεύτερη αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων και... το Youweekly.gr σας έχει ήδη δώσει spoil για το ποιος φεύγει! Δείτε το εδώ.