Σάγια: «Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν...»

Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σάγια: «Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και σε μια αποκλειστική συνέντευξη μίλησε η τραγουδίστρια Σάγια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά την αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από ιδιοκτήτη μαγαζιού στο οποίο εργαζόταν, μίλησε για όλους και για όλα. Η Σάγια αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που γίνεται στην πίστα, στο νέο της τραγούδι «Freak», στο bullying που έχει υποστεί, αλλά και στον ερχομό του παιδιού της, ενώ οι γιατροί της είχαν πει ότι δε θα μπορούσε να κυοφορήσει.

Η Σάγια σε μια εφ'όλης της ύλης αποκλειστική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα»

Αρχικά, η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και το bullying που έχει βιώσει: «Αρκετές φορές μου έχει συμβεί να μου φερθεί άσχημα και να με προδώσει μία σχέση μου. Έμαθα αρκετά γρήγορα να μη δέχομαι να μου φέρονται άσχημα, μίλησα και με ειδικό, επειδή ένιωθα μπερδεμένη. Ήμουν ένα παιδί που δεν είχα πολλά αγαθά, αλλά είχα χαρούμενους γονείς που με στήριζαν.

Έχω αρκετές περούκες, πρέπει να έχω 4 μεγάλες κούτες, για επιλογή. Έχω βιώσει bullying. Είχα διαφορετικό χρώμα και μαλλί στη Δανία, με πείραζαν πρώτη από όλους. Εγώ, όμως, ένιωθα ξεχωριστή και καλά μέσα στο άφρο μου μαλλί και το χρώμα μου»

Και πρόσθεσε: «Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε στο κέντρο διασκέδασης που δούλευα, ήταν ηχολήπτης του Σφακιανάκη. Η πρόταση γάμου έγινε στο σπίτι με πιτζάμες. Είμαι πολύ πιο ήρεμη ψυχολογικά από όταν ήρθε η μητρότητα. Ξαφνικά είχαν όλα νόημα. Του παιδιού μου του λείπω σίγουρα, δε με αφήνει να πάω πουθενά».

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην χειρότερη εμπειρία που είχε με θαυμαστή της λέγονατας: «το χειρότερο που έχω πάθει από θαυμαστή είναι να με φιλήσει στο στόμα, έμεινα “παγωτό”» και στον «πόλεμο» της πίστας:

«Μου έχουν κλείσει το μικρόφωνο, μου έχουν κάνει “βρόμικο” ήχο για να μην ακούγεται ωραία η φωνή μου. Σκέφτηκα να παρατήσω το τραγούδι όταν δεν μπορούσα να βρω χώρους να εμφανιστώ που ταίριαζαν στη μουσική μου».

«Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν μου είπαν ότι δε θα μπορέσω να κάνω παιδιά», εξομολογήθηκε η Shaya, η οποία παραδέχτηκε ότι «Όπου να ‘ναι κλείνω τα δεύτερα –άντα μου»: εξομολογήθηκε η Σάγια.

Λίγα λόγια για την Σάγια

  • Η Σάγια γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1983 στη Δανία αφού η καταγωγή του πατέρα της είναι από εκεί, ενώ η μητέρα της, έχει καταγωγή από τη Γουιάνα.
  • Σε ηλικία 6 ετών, η Σάγια μετακόμισε με τη μητέρα της στη Σουηδία, ύστερα από το διαζύγιο των γονιών της, ενώ το 1994, μετανάστευσε για ακόμη μια φορά με τη μητέρα της, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου και έμεινε μέχρι την ενηλικίωση της.
  • Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Καβάλα και εργάστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά της
  • Το 2001, η Σάγια κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι ως σόλο καλλιτέχνης με τίτλο "Ελευθερώστε με".
  • Μεταξύ του 2001 και του 2003, τραγούδησε σε πολλά κλαμπ στη Θεσσαλονίκη, ώσπου με ενθάρρυνση ενός φίλου, το 2003, πηγαίνει στην Αθήνα, για να πάρει μέρος στην ελληνική εκδοχή του σόου ταλέντων "Popstars". Εκεί, κερδίζει την πρώτη θέση και μια θέση στο γυναικείο συγκρότημα Hi-5.
  • Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, το συγκρότημα κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, κάνοντας μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα. Το 2005, τα μέλη του συγκροτήματος αποφασίζουν από κοινού τη διάλυση του γκρουπ, έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου, της συνεργασίας τους.
  • Μετά απο την απόφαση των Hi-5 να χωρίσουν ως συγκρότημα, η Σάγια παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει solo καριέρα.
  • Το 2008, η Σάγια και ο Κώστας Μαρτάκης, επιλέγονται για να τραγουδήσουν την ελληνική εκδοχή του soundtrack της ταινίας της Disney, High School Musical 3: Senior Year.
  • Το 2009 η Σάγια και οι Σταβέντο κυκλοφορούν το τραγούδι "Πριν σε γνωρίσω" και έρχονται υποψήφιοι στη κατηγορία "Καλύτερο Hip-Hop Video Clip της Χρονιάς" στα Mad Video Music Awards.
  • Το 2015 ξεκίνησε η σχέση της με τον μουσικό-ηχολήπτη Θοδωρή Παπαντώνη, με τον οποίο απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Τζέισον. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.