Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στα παρασκήνια του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στα παρασκήνια του

Αυτό το Σάββατο 8/1 αναμένεται να κάνει την μεγάλη πρεμιέρα το ψυχαγωγικό σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα δούμε τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, τον Τάκη Ζαχαράτο, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα εκρηκτικό δίδυμο με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας, που θα δώσει μία απολαυστική νότα στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα παρασκήνια του Ελλάδα έχεις ταλέντο

«Έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω...» - Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Δηλώσατε πρόσφατα στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι δεν υπήρχε κριτικός που να μη σας πυροβολούσε. Με δεδομένο αυτό, να περιμένουμε να είστε επιεικής με τους συμμετέχοντες;

Είμαι πάρα πολύ επιεικής γενικά. Δεν μου αρέσει, καταρχήν, η λέξη «κρίνω». Έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να καταπολεμήσω πολλά πράγματα μέσα μου, οπότε η θέση μου δεν έχει να κάνει καθόλου με την κρίση αλλά με το τι είναι αυτό που μου αρέσει κι αν στην προκειμένη περίπτωση κάτι άλλο που μου άρεσε θα πάει λίγο καλύτερα, λίγο παρακάτω.

Παράλληλα, έχετε και τα γυρίσματα του «The 2night Show» αλλά και το ραδιόφωνο. Η καθημερινότητά σας είναι ένας μικρός μαραθώνιος;

Είναι μεγάλος μαραθώνιος αλλά αυτό είναι κάτι που το θέλω, δεν με πιέζει κανείς. Όσο αντέχω και όσο το κάνω ευχάριστα και όσο μπορώ -πάντα με τη βοήθεια του Θεού-, θα το συνεχίσω. Αν κάποια στιγμή νιώσω ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, δεν θα το συνεχίσω. Έτσι κι αλλιώς πάντα καταλαβαίνεις εάν υπάρχει ανταπόκριση ή όχι. Αυτό είναι κάτι που ή το κάνεις και βγαίνει καλά και σου λένε «οκ, είναι κάτι καλό» ή βγαίνει κάτι κουρασμένο, δεν βγαίνει κάτι ωραίο. Στη δεύτερη περίπτωση, παράτησέ το, δεν πειράζει κάποια άλλη στιγμή.

Γρηγόρης Αρναούτογλου συνέντευξη