Ελλάδα έχεις ταλέντο: Κυκλοφόρησε το επίσημιο τρέιλερ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Κυκλοφόρησε το επίσημιο τρέιλερ

Το βράδυ της Πέμπτης 16/12 βγήκε στον αέρα το επίσημο τρέιλερ του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου θα προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι τέσσερις κριτές Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα προκειμένου να βρουν το επόμενο ταλέντο της χώρας στη σκηνή του φαντασμαγορικού show.

Μάλιστα, οι παρουσιαστές, Νικόλας Ράπτης (δείτε εδώ δηλώσεις του) και Σταύρος Σβγήγκος ενημέρωσαν το τηλεοπτικό κοινό πως σύντομα έρχονται στους δέκτες μας. Βέβαια, να τονίσουμε πως η μεγάλη πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναμένεται να κάνει τον Ιανουάριο του 2022.

Το επίσημο τρέιλερ του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Νικόλας Ράπτης: "Σπάει" τη σιωπή του για τη σχέση του με τον Αρναούτογλου - «Η μόνη κόντρα που έχουμε είναι...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στις φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας Ράπτης ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει για ποιο λόγο καθυστερεί η πρεμιέρα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

«Δεν ξέρω τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, είμαι ένας στρατιώτης του καναλιού. Δε νομίζω πως είχαμε έλλειψη ταλέντων από όσα έχω δει!

Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break. Όχι δεν πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, έχω θέμα σοβαρό με την πείνα και έχω θέμα σοβαρό με τα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.