Ραφαέλα Γεωργίου: «Το αμάξι έπεσε από έναν λόφο και...» - Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μετά το τροχαίο

Σμπαράλια το αυτοκίνητο της πρώην παίκτρια του The Bachelor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ραφαέλα Γεωργίου: «Το αμάξι έπεσε από έναν λόφο και...» - Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μετά το τροχαίο

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της είχε πριν 2 μέρες η Ραφαέλα Γεωργίου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Η πρώην παίκτρια του The Bachelor μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/1) στην εκπομπή T-Live και περιέγραψε όλα όσα βίωσε.

Η συγκλονιστική περιγραφή της Ραφαέλας Γεωργίου για το ατύχημά της

«Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε έχασα την ορατότητα, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε έπαθα σοκ, κατάφερα να ανοίξω την ζώνη μου και να βγω στον δρόμο γιατί και ο άλλος ο οδηγός με αναζητούσε γιατί είχα ξεφύγει από το σημείο.

Το αμάξι μου έπεσε κάτω από έναν μικρό λόφο, πάνω στον οποίο ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα. Η μητέρα μου έχει πάει ήδη στο εκκλησάκι και έχει ανάψει λαμπάδα. Και εγώ με το που βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα και προσκύνησα. Με προστάτεψε ο Άγιος Ιωάννης γιατί ο τραυματισμός από το ατύχημα ήταν ο ελάχιστος που θα μπορούσα να έχω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, μου έκαναν αξονικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις αίματος, όλα έδειξαν εντάξει, εκτός από ένα κάταγμα στο στέρνο και ένα σπάσιμο στον θώρακα», είπε η Ραφαέλα Γεωργίου.

Αυτό είναι το βιογραφικό της Ραφαέλας του Bachelor

Η Ραφαέλα είναι 20 χρονών και είναι από την Κύπρο. Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είχε πει για το παιχνίδι “Είμαι η Ραφαέλα, είμαι από την Κύπρο, ασχολούμαι με το μόντελινγκ και το Mai Tai”. “Τον bachelor τον φαντάζομαι καλογυμνασμένο, όμορφο και να είναι τζέντλεμαν”.

“Θέλω να ερωτευτώ, θέλω να ρισκάρω, θέλω να κάνω τον εαυτό μου να φτάσει σε σημεία που ίσως δε το γνώριζε”. “Θέλω το πρώτο ραντεβού να είναι χαλαρό και πάνω από όλα ρομαντικό”. “Δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό, σίγουρα η κάθε κοπέλα έχει τον δικό της χαρακτήρα, άλλα εγώ έχω τη δική μου αυτοπεποίθηση και το δικό μου χαρακτήρα”.

Πριν τον συναντήσει είχε δηλώσει: “Έχω τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που δε νομίζω να χρειαστεί να κάνω κάτι ιδιαίτερο τρομερά διαφορετικό για να τον κερδίσω”. “Είμαι η Ραφαέλα, κατάγομαι από την Κύπρο, είμαι 20 χρονών και ασχολούμαι με το μόντελινγκ”. “Σαν χαρακτήρας είμαι λίγο παράξενος τύπος, κάνω πλάκες πολλές, είμαι ευαίσθητη και στις σχέσεις μου είμαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα”.

“Μου αρέσουν πολύ τα σπορ, έχω αδυναμία στις πολεμικές τέχνες συγκεκριμένα στο Mai Tai. Το Mai Tai μου έκανε να ανακαλύψω στον εαυτό μου ότι είμαι πιο δυναμική και με ηρεμεί πάρα πολύ”. Τέλος είπε: “Δεν έχω κάνει τόσο ταξίδι από την Κύπρο για να φύγω single, θα φύγω μαζί του”.