«Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Τατιάνα Στεφανίδου» - Απασφάλισε η Σοφία Βόσσου

«Αυτό που με πείραξε είναι ότι....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Τατιάνα Στεφανίδου» - Απασφάλισε η Σοφία Βόσσου

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την χειρότερη της συνεργασία με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ταυτόχρονα, η ίδια μίλησε για τις πιο καθοριστικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

«Ο χωρισμός ήταν δύσκολος και για τους δύο» είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Το “Φιλαράκι” ήταν ένα βιωματικό τραγούδι. Πραγματικά είχε εξαφανιστεί ο σύντροφός μου.

Είμαι μουρλίδου σε ό,τι αφορά τα μαλλιά και το ντύσιμό μου. Προς το καλοκαιράκι κάτι θα κάνω! Από τη μισή επιτροπή του YFSF εισέπραξα περίεργες αντιδράσεις. Υπήρξε μια μη αποδοχή. Όταν είσαι επιτροπή οφείλεις να ξέρεις το παρελθόν των παικτών σου».

Για τη χειρότερή της συνεργασία με την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε: «Ήμασταν 5 γυναίκες, η καθεμία με την προσωπικότητά της και θα χειριζόμασταν ένα θέμα με τη δική μας άποψη. Άρχισε να συρρικνώνεται όλο αυτό και να γινόμαστε πάνελ της Τατιάνας ενώ δεν ήταν έτσι η άποψη της εκπομπής. Αυτό που με πείραξε είναι ότι μια ωραία Παρασκευή χωρίς να ξέρουμε τίποτα μας ανακοινώθηκε -μάλιστα εμένα τηλεφωνικά- ότι σταματάμε. Δεν μπορείς να μεταχειρίζεσαι έτσι κάποιες γυναίκες που έχουν την ιστορία τους στον χώρο, είναι αντιεπαγγελματικό. Θύμωσα. Όταν θυμώνω δεν θέλω το κακό του άλλου.

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Δεν είμαι και σαν την Ακρόπολη. Θέλω έναν σύντροφο. Έχω καιρό να κάνω σχέση. Δεν έχω δηλώσει καλόγρια και δεν θα δηλώσω ποτέ. Είχα ένα πρόβλημα στα πόδια μου. Έμεινα 5 χρόνια στον γύψο και πήρα κιλά. Ήμουν το χοντρό του σχολείου. Δεν είχα επιτεθεί στα παιδάκια. Μου είχε αφήσει πληγή. Έχω υποστεί bullying και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Είμαι έφηβη και θα παραμείνω αιώνια έφηβη. Έχω πολύ καλό γιατρό, φροντίζει το προσωπάκι μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν θέλω να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου. Θέλω να είναι φρέσκο και περιποιημένο το πρόσωπό μου», κατέληξε η Σοφία Βόσσου, η οποία πριν λίγο καιρό είχε φτάσει 37 κιλά.

"Με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω «ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ»"

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στον Δημήτρη Παπανώτα μίλησε η Σοφία Βόσσου το πρωί της Πέμπτης (25/11). Η ίδια, παρά τις πρόσφατες περιπέτειες με την υγεία της, εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ.

«Πήρα τα κιλά που έπρεπε, το ποδαράκι στρώνει, επανήλθε η υγεία μου.

Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα στη μαμά μου στο μαγαζί που τραγουδούσα και λιποθύμησε. Της λέω δεν θα ασχοληθώ με τη Νομική.

Με ακούσε ο Παπακωνσταντίνου και μου λέει “Έχεις ωραία φωνή αλλά είσαι χοντρή. Τι γέλιο εγώ! Και του λέω έχεις μεγάλη μύτη.

Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση. Είχε κάνει τον κύκλο της . Ήταν πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Σταμάτησε η ερωτική μας σχέση αλλά όχι η αγάπη μας.

Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ μέχρι ξύλο. Η μάνα μου μού έλεγε “να τα αγαπάς τα παιδάκια, κι αν σε δέρνουν, εσύ χαίδευέ τα".Στα 43 μου έκανε ένα κλικ ο εγκέφαλός μου, με κοίταξα στον καθρέφτη και λέω “ακού μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ».