Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά! Η κόρη μου...»

«Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το πόδι σου όσο είναι ο καρπός μου τώρα;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά! Η κόρη μου...»

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει στα 37 κιλά και να τρομάζει με την εικόνα της.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Βόσσου για τα όσα έζησε

«Το 2021 ήταν η δυσκολότερη χρονιά της ζωής μου γιατί ταλαιπωρήθηκα από την αρχή μέχρι και τώρα. Πάνω που το ξεπέρναγα με βρήκε και το σπάσιμο του ποδιού. Την περίοδο που υπέφερα από πόνους, λύγισα, σκεφτόμουν ότι δεν έχω ποιότητα ζωής και με ενοχλούσε. Οι φίλοι μου μού έδωσαν δύναμη.

Είπα στον εαυτό μου “πρέπει να ντρέπεσαι, υπάρχουν παιδάκια που είναι στα πρόθυρα του θανάτου κι άλλοι περνάνε ανίατες καταστάσεις”. Δεν είχα νευρική ανορεξία. Είχε κάποια στένωση το στομάχι και κάναμε ένα απλό χειρουργείο. Μετά έπαθα διάτρηση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η κόρη μου ήταν στεναχωρημένη, αλλά μου έδειχνε πως δεν συμβαίνει τίποτα. Τρόμαξα από την εικόνα μου, είχα φτάσει 37 κιλά. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το πόδι σου όσο είναι ο καρπός μου τώρα; Να είσαι σαν σκελετός. Τρόμαζα με την εικόνα μου. Σκελετός, ένα κόκκαλο.

Ήξερα ότι η υγεία μου θα επανέλθει. Έλεγα… αν θέλει ο θεός, να με πάρει. Έβλεπα τα σχόλια, με στενοχώρησε για όλον τον κόσμο. Τι ανθρωποφαγία ήταν αυτή; Χωρίς να ξέρεις τι περνάει ο άλλος, ένας άνθρωπος υποφέρει και τον γράφεις σκιάχτρο;».

«Τρεφόμουν με παρεντερικές!»

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σοφία Βόσσου μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τα χειρουργεία λόγω προβλημάτων με την υγεία της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για όλα όσα έζησε.

Κρατώντας ένα μπαστούνι για να τη βοηθά να περπατάει και έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα έκατσε στην πολυθρόνα και τους συγκλόνισε όλους με την μάχη που έδωσε.

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν.

Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

«Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο - δείτε αναλυτικά το περιστατικό - . Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», είπε η Σοφία Βόσσου περιγράφοντας το ατύχημά της.