Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Twitter - Τι συνέβη;

«Πόσο κομπλεξικιά και κακιασμένη παίζει να είσαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Twitter - Τι συνέβη;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο το οποίο είναι αρκετά γνωστό τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media, όπου είναι αρκετά ενεργή παρόλο που το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια εκνευρίστηκε όταν δέχτηκε ένα εξαιρετικά προσβλητικό σχόλιο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί και να απαντήσει. Βέβαια, δεν είναι η μόνη που δέχτηκε αρνητικό σχόλιο καθώς και η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε στα social.

Το συγκεκριμένο προφίλ σχολίασε σε μια ανάρτηση που αφορούσε στην Καινούργιου και η οποία λίγο αργότερα σβήστηκε ότι «Ούτε η μητεροσύνη δεν τη θέλει». Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε αποκαλώντας την «κομπλεξικιά και κακιασμένη» που έκανε τέτοιο σχόλιο σε μια γυναίκα.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στο Twitter

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Θέλω πολύ να γίνω μάνα...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Μάρας Δαρμουσλή με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία εξομολόγηση το πρωί της Παρασκευής (7/1) για την μεγάλη της επιθυμία να γίνει κάποια στιγμή μητέρα.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στο όνειρό της να κάνει ένα παιδάκι, ενώ αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της και μία κρυφή επιθυμία που έχει.

«Θέλω να γίνω μητέρα, το έχω πει αρκετές φορές. Έχω αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και bloggers από το εξωτερικό, όπου κάθε εβδομάδα ποζάρουν από την ίδια θέση, με τα ίδια εσώρουχα και δείχνουν πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα τους. Οπότε λέω, αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα το κάνω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη.