Ενοχλημένη η Ελεονώρα Μελέτη με σχόλιο από follower της: «Δεν απαντάμε ποτέ με αυτό τον τρόπο»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Ελεονώρα Μελέτη με σχόλιο από follower της: «Δεν απαντάμε ποτέ με αυτό τον τρόπο»

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να εκφέρει την ενόχλησή της μετά από ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε από έναν χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και στη συνέχεια δέχτηκε ένα σχόλιο από διαδικτυακό της φίλο το οποίο έγραφε: «Καλέ βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε έτσι. Οκ μας έδειξε τον…πάτο, αλλά σύνελθε».

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια καθώς την προηγούμενη φορά είχε γίνει ο κακός "χαμός". Έτσι, λίγο αργότερα η Ελεονώρα Μελέτη, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια λέγοντας χαρακτηριστικά πως: Κορίτσια προσοχή.

Όποια ενοχλείται από τον πάτο μου, δηλαδή από τις φυσικές και μη επεξεργασμένες φωτογραφίες που ανεβάζω στο ΠΡΟΦΙΛ μου, έχει το ΕΛΕΥΘΕΡΟ να ΜΗΝ με ακολουθεί. Σε αυτό το προφίλ: αγαπάμε τον εαυτό μας και χωρία φίλτρα. Και όταν κάποιος κάνει ένα ποστ μοιράζοντας ευχές για υγεία και ευημερία δεν απαντάμε ποτέ με αυτό τον τρόπο! Απλά ανταποδίδουμε τις ευχές!».

Οι αναρτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη

«Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου...» - Συγκινούν τα λόγια της

Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στη δουλειά της στο χώρο της τηλεόρασης, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real και στη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου.

Μετά την συγκλονιστική της εξομολόγηση στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι για τα όσα πέρασε από πρώην συνάδελφό της που της έκανε την ζωή μαρτύριο, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα άλλο περιστατικό.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη

Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πολύ δύσκολη για εσένα σε ότι αφορά τα ΜΜΕ. Τα πυρά έρχονταν από παντού.

Αυτά τα πυρά εγώ τα ευλογώ. Υπήρχε μια περίοδος στα ΜΜΕ που βίωσα bullying. Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου, με ακραίους χαρακτηρισμούς, και όχι μόνο τηλεοπτικός. Χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Πλήρωνα το κόστος και το τίμημα μιας τύχης να βρεθώ την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος για να αρπάξω μια ευκαιρία που μου άνοιγε μια επαγγελματική πόρτα τεράστια, αυτή του Πρωινού Καφέ. Σε εκείνη την περίοδο αναφέρομαι.

Αυτό, ωστόσο, με έκανε να έρθω πολύ κοντά στον εαυτό μου και να εκτιμήσω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Όχι ότι δεν είχε κόστος. Στην προσπάθεια να προστατέψω τον εαυτό μου, απομακρύνθηκα από ανθρώπους. Κάνοντας, βέβαια, έναν απολογισμό, ήταν ένα βίωμα που με έκανε να σταθώ πάρα πολύ στα πόδια μου και να αρχίσω να φιλοσοφώ τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Και ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και εγώ στους άλλους.