Ελεονώρα Μελέτη: Έβαλε στην θέση του ακόλουθο που την αποκάλεσε γριά

Τι απάντησε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Έβαλε στην θέση του ακόλουθο που την αποκάλεσε γριά

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς η ίδια αρκετές φορές έρχεται σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της την Πέμπτη 29/07 όπου εμφανίζεται εντελώς άβαφη να απολαμβάνει το παγωτό όπου έτρωγε. Ωστόσο ένας χρήστης του Instagram δεν δίστασε να της στείλει μήνυμα με έναν προσβλητικό τρόπο: «Πως σκ@τογέρασες έτσι;;;».

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να δώσει την δική της απάντηση αφού δημοσίευσε μέσα από τα Insta stories την ηχηρή της απάντηση: «Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει.».

Έπειτα, ο διάλογος συνεχίστηκε με τον follower να της απαντά: «Θα φας και τη Μενεγάκη σε λίγο. Θα φαίνεσαι σαν τη μάνα της».

Στην συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη του έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο φίλος μας ο Γρηγόρης, όταν είδε ότι μοιράστηκα μαζί σας το φινετσάτο σχόλιό του, κατέβασε τη φωτογραφία το προφίλ, προφανώς από ντροπή. Πέρα από τα σχόλιά του (που όπως βλέπετε συνεχίζονται) η κίνησή του να “κρυφτεί'” είναι ακόμα ένας λόγος για να μη γίνει, αν είσαι άντρας, σαν τον Γρηγόρη».

Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις της συνομιλίας από τον λογαριασμό της Ελεονώρας Μελέτη

Απάντηση Μελέτη

Τσακωμός στο Instagram για την Μελέτη

Η ηχηρή απάντηση σε follower

Μεταγραφή στο MEGA πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, κλείνοντας έτσι έναν μεγάλο κύκλο στον ALPHA. Μάλιστα, το κανάλι της Συγγρού εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση για να την υποδεχτεί στην ομάδα τους.

Η ανακοίνωση του MEGA για την Ελεονώρα Μελέτη

Μεταγραφή στο MEGA πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, κλείνοντας έτσι έναν μεγάλο κύκλο στον ALPHA. Μάλιστα, το κανάλι της Συγγρού εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση για να την υποδεχτεί στην ομάδα τους.

«Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»: Έρχεται τον Σεπτέμβριο.

«Τώρα που είμαστε στο ίδιο κανάλι θα...»

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε φυσικά να μιλήσει και για την δική της επιστροφή στο MEGA, ενώ έκανε λόγο και για την Κατερίνα Καραβάτου και το φινάλε της «Φωλιάς των Κου Κου».

«Ακόμη είμαι λίγο σφιγμένη με τον κορωνοϊό. Έχω μια ανασφάλεια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την τηλεοπτική μου επιστροφή. Υπάρχουν πράγματα που δε μπορούμε να πούμε μέχρι να ανακοινωθούν από το κανάλι. Υπάρχει μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να περάσει το καλοκαίρι και να επιστρέψουμε στις δουλειές μας με κέφι και δημιουργικότητα. Ακόμη δε μπορούμε να πούμε περισσότερα πράματα για την ομάδα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από την τηλεόραση. Το περιμέναμε λίγο πολύ όλοι. Εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη. Τώρα που είμαστε στο ίδιο κανάλι και θα τη βλέπω πιο συχνά είναι μεγάλη μου χαρά».

Δεν κατάφερα να δω τι ακριβώς είπε η Κατερίνα Καραβάτου. Αλλά ξέρω πως αυτά που είπε προκάλεσαν αίσθηση. Όλοι έχουμε περάσει από μια τελευταία εκπομπή και είναι λογική η συναισθηματική φόρτιση. Τώρα το πώς έχει βιώσει ο καθένας, μια συνεργασία, μια σεζόν ή μια εκπομπή, αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το ξέρει στην τελική και κανείς άλλος».