Επική στιγμή για τον Σάκη Τανιμανίδη στην λαϊκή - Τι συνέβη;

Το στοίχημα από ένα ζευγάρι εμπόρων και τα 100 ευρώ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή για τον Σάκη Τανιμανίδη στην λαϊκή - Τι συνέβη;

Το πρωί της Παρασκευής 7/1 ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε μάρτυρας ενός άκρως αστείου περιστατικού. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής της «Φάρμας» βρέθηκε στη λαϊκή, προκειμένου να κάνει τα απαραίτητα ψώνια.

Βέβαια, όπως αποκαλύφθηκε ένα ζευγάρι έβαλε στοίχημα για τον ίδιο. Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι εμπόρων στοιχημάτιζε για το αν είναι ή όχι ο παρουσιαστής αυτός που περνά μπροστά τους. Όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης αυτός και η γυναίκα του ζευγαριού κέρδισε 100 ευρώ.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

«Ένα 100αρικάκι έτσι για να μάθω ότι είσαι ο Σάκης Τανιμανίδης. Εγώ είπα ότι δεν είσαι, η γυναίκα μου είπε ότι είσαι».

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα show...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (26/10) ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και σε ένα νέο πρότζεκτ που έχει στα "σκαριά" καθώς και στις δύο κόρες του.

«Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου που μπορεί να αλλάξει λιγάκι την Ελλάδα, για ένα σόου που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει μέχρι σήμερα, του Dragons’ Den», αποκάλυψε αρχικά για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδιά του: «Όλη αυτή η δυσκολία ξεχνιέται αυτόματα μόλις κοιτάς τα δύο σου μωράκια».

Τέλος, σχολίασε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, λέγοντας: «Είναι καταδικαστέο το ιντερνετικό μπούλινγκ σε οποιονδήποτε κάνει το παραμικρό στραβοπάτημα».