Φαίη Σκορδά: Οι νέες συζητήσεις για το συμβόλαιό της - Αναμένεται να αναλάβει δυο εκπομπές;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Οι νέες συζητήσεις για το συμβόλαιό της - Αναμένεται να αναλάβει δυο εκπομπές;

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει αρκετό ενδιαφέρον ωστόσο οι συζητήσεις για το τι πρόκειται να γίνει του χρόνου έχουν ήδη αρχίσει για τα καλά μιας και ένας από τα γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης για το οποίο έχουν αρχίσει ήδη τα σενάρια είναι η Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, η Φαίη Σκορδά της οποία το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, παρά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ανανεώνει με δυο εκπομπές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν (μια βραδινή), προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία συζήτηση.

Οι πληροφορίες για την Φαίη Σκορδά

«Επίτηδες το κάνατε...» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα ωστόσο τα απρόοπτα δεν έλειψαν από το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά να έχει ένα μικρό ατύχημα στο πλατό της εκπομπής, την ώρα που προσπαθούσε να σερβίρει τους συνεργάτες της με το γλυκό που έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος.

Η παρουσιάστρια βοήθησε τον γνωστό μάγειρα να φτιάξει μία φοβερή πάβλοβα και έτσι στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει και στους υπόλοιπους στο πλατό να δοκιμάσουν.

Το ατύχημα της Φαίης Σκορδά

Όταν άνοιξε ωστόσο το ντουλάπι για να πάρει πιάτα, έπεσαν πάνω στο κεφάλι της δύο τεράστιες μπάλες από τον στολισμό του πλατό.

«Τρεις ώρες έφτιαχνα το μαλλί μου! Επίτηδες το κάνατε για να χαλάσω το μαλλί μου… θεωρείται ότι αυτό σωστό;», είπε η παρουσιάστρια, την οποία πρόσφατα "πιάσαμε" να αγοράζει κάστανα.