«Ο χαμός της αδερφής μου μας διέλυσε συναισθηματικά σαν οικογένεια» - Ραγίζει καρδιές με την αποκάλυψη του ο Χρήστος Πλαΐνης:

«Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται ποτέ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο χαμός της αδερφής μου μας διέλυσε συναισθηματικά σαν οικογένεια» - Ραγίζει καρδιές με την αποκάλυψη του ο Χρήστος Πλαΐνης:

Ο Χρήστος Πλαϊνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής 7/1 όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον λόγο που δεν παρακολουθεί την σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μάλιστα, δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά του και να αναφερθεί για τον χαμό της αδερφής του που κόστισε πολύ στην οικογένειά του.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πλαϊνη

«Δύο σημαντικά γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή μου. Ο χαμός της αδελφής μου και το διαζύγιό μου. Ο χωρισμός μου δηλαδή από το παιδί ουσιαστικά. Αυτά τα δύο μου δημιούργησαν διάφορα πράγματα τα οποία με εξέλιξαν σε αυτό που είμαι και σε αυτό που θέλω να γίνω.

«Την αδερφή μου την έχασα όταν ήμουν εγώ 33 χρονών. Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια. Ήμασταν ήδη δεμένη οικογένεια, πριν από τον χαμό της αδερφής μου, αυτό μας διέλυσε συναισθηματικά».

Χρήστος Πλαΐνης για καταγγελίες: «Δεν είναι μόνο οι 4-5 που ακούστηκαν, υπάρχουν κι άλλοι»

Καλεσμένος στο πλατό του Έλα χαμογέλα βρέθηκε ο Χρήστος Πλαΐνης όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο τσουνάμι των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου.

«Η αλήθεια είναι ότι γνώριζα. Γνώριζα όπως πάρα πολλοί γνωρίζανε. Βέβαια, όχι, στο μέγεθος αυτό που ακούγεται ότι έχουν γίνει. Και λέω ακούγεται γιατί είναι κάτι το οποίο πρέπει αποκλειστικά να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν ήξερα λεπτομέρειες. Ήξερα όμως πολλά και θέλω να πω ότι και αυτά που έχουν βγει είναι η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω υπάρχει ένα παγόβουνο, πραγματικά», σχολίασε αρχικά.

«Δεν αφορά όλο το θέατρο και όλους τους ηθοποιούς αλλά δεν αφορά και τους τέσσερις, πέντε ανθρώπους που έχουν ακουστεί αυτή τη στιγμή. Δεν είναι οι τέσσερις, πέντε. Δεν είναι όλοι φυσικά, δεν είναι όμως και οι τέσσερις, πέντε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.