Θετική στον κορωνοϊό η Ναταλία Γερμανού - Η ανάρτηση στο instagram

Αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Ναταλία Γερμανού - Η ανάρτηση στο instagram

Σε έξαρση βρίσκεται η μετάλλαξη Όμικρον με τα κρούσματα για άλλη μια ημέρα να έχουν φτάσει πάνω από 20.000. Έτσι λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως η ίδια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως περνάει την Covid-19 με ήπια συμπτώματα, σαν να έχει ένα απλό κρυολόγημα, ενώ έστειλε ένα δυνατό μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά».

Από την άλλη στο Twitter ανέφερε: «Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!».

Οι αναρτήσεις της Ναταλίας Γερμανού

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Ναταλία Γερμανού - Η ανάρτηση για τον κορωνοϊό

"Έσπασε" τη σιωπή της η Ναταλία Γερμανού - «Kαταλήγω να με αγαπώ όπως είμαι, με...»

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένας άνθρωπος που παραχωρεί σπάνιες συνεντεύξεις όπου μιλάει για την ζωή της. Μια από αυτές έδωσε στο περιοδικό Τύπος TV και Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Αναφέρθηκε στο έτος που μας πέρασε, ενώ έκανε την ευχή της και για το 2022.

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στο J2US και αποθεώθηκε από όλους, έκανε τον απολογισμό της.

Πώς ήταν το 2021 για εσάς; Τι γεύση σάς άφησε;

Δεν ξέρω πολλούς που θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ήταν καλή χρονιά. Κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που επηρεάζεται πολύ από το τι συμβαίνει στον κόσμο κοινωνικά και πολιτικά! Εύχομαι να είναι καλύτερο το 2022, το έχουμε όλοι ανάγκη.

Είθισται κάθε τέλος της χρονιάς να κάνουμε την προ­σωπική μας ανασκόπηση-απολογισμό! Ο δικός σας τι περιλαμβάνει;

Προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια λάθη, αλλά στο τέλος καταλήγω να με αγαπώ όπως είμαι, με τα σωστά και τα λάθη μου. Έτσι αγαπώ και τους φίλους μου, τους δι­κούς μου ανθρώπους, έτσι πορεύομαι, οπότε αυτό δεν αλλάζει.

Ο απολογισμός της Ναταλίας Γερμανού για το 2021

Τι ζητήσατε να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης;

(γέλια) Θέλω να έχω την υγεία μου για να μπορώ να γίνομαι εγώ ίσως Άγιος Βασίλης σε ανθρώπους που χρειάζονται «δώρα» πιο πολύ από εμένα!

Τι εύχεστε για τη νέα χρονιά;

Υγεία! Και περισσότερο γέλιο στις ζωές μας. Έχουμε κατσουφιάσει (όχι άδικα φυσικά), έχουμε γεμίσει θυμό, τοξικότητα, εύχομαι να ξαναδώ γελαστούς ανθρώπους που δεν θα αλληλοβρίζονται με το παραμι­κρό.