Ο Κωνσταντίνος Τζούμας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 - «Άντε φύγε από εδώ ανόητη»

«Σιγά τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά!»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Κωνσταντίνος Τζούμας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 - «Άντε φύγε από εδώ ανόητη»

Μετά το παραλήρημά του στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (7/1), ο Κωνσταντίνος Τζούμας παραχώρησε δηλώσεις και στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι το πρωί του Σαββάτου (8/1) όπου προχώρησε σε ένα νέο παραλήρημα για τις γυναικοκτονίες, χλευάζοντας αυτή τη φορά τις οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους.

Οι νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα

«Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου, η οποία σχολίασε πως η δήλωσή του ήταν κατάπτυστο και την εξόργισε.

«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί , άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός.

Αμέσως οι παρουσιαστές της εκπομπής υποστήριξαν τη συνεργάτιδά τους και του είπαν: «Δεν πρέπει να πείτε μία “συγγνώμη” στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο; Δεν ξέρω αν είστε σε παραλήρημα. Θεωρείτε συστημικό στοιχείο το να δολοφονούνται γυναίκες;».

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ» ανέφερε γελώντας σαρκαστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Τοποθετήθηκε δημόσια ο ραδιοφωνικός σταθμός όπου εργάζεται

Αρκετά είναι τα άτομα τα οποία ξέσπασαν κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα με αφορμή τις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό». Έτσι, σε μια δημόσια ανάρτηση προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός “Eν Λευκώ” στον οποίο εργάζεται ο ίδιος.

Έτσι, με την δημόσια ανάρτηση στο Facebook, ο σταθμός προσπάθησε να διαχωρίσει την θέση του καθώς και να ζητήσει από τον ραδιοφωνικό παραγωγό να ανακαλέσει.

Μάλιστα, έγραψαν χαρακτηριστικά: «Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του».

Η ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Τζούμα