«Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος» - Ειρωνικός στο Open Weekend ο Κωνσταντίνος Τζούμας

«Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος» - Ειρωνικός στο Open Weekend ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Μετά την επίθεσή του στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», ο Κωνσταντίνος Τζούμας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Open Weekend προκειμένου να δώσει εκ νέου εξηγήσεις για την απαράδεκτη δήλωση που έκανε για τις γυναικοκτονίες.

Παρόλο που στις νέες δηλώσεις του, ο Κωνσταντίνος Τζούμας προσπάθησε να χαρακτηρίσει απαράδεκτη την δήλωσή του, ήταν για ακόμα μία φορά ειρωνικός, και γέλαγε όση ώρα μίλαγε για τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Οι νέες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα

«Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών; Όχι! Άρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί που δε θα σας κάνει τη χάρη να σας πει την παράμετρο που δεν ακούσατε. Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δε χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ. Κακό χιούμορ.

Πού να το καταλάβω ότι θα πάρει έκταση; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δεν συμφωνώ καθόλου, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για έχεις τέτοιες απόψεις. Άτοπο, άσχετο, αχαρακτήριστο πραγματικά.

Είμαστε τρομακτικοί άνθρωποι, άλλα λέμε τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή. Αυτά! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα! Καλή χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τοποθετήθηκε δημόσια ο ραδιοφωνικός σταθμός όπου εργάζεται

Αρκετά είναι τα άτομα τα οποία ξέσπασαν κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα με αφορμή τις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό». Έτσι, σε μια δημόσια ανάρτηση προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός “Eν Λευκώ” στον οποίο εργάζεται ο ίδιος.

Έτσι, με την δημόσια ανάρτηση στο Facebook, ο σταθμός προσπάθησε να διαχωρίσει την θέση του καθώς και να ζητήσει από τον ραδιοφωνικό παραγωγό να ανακαλέσει.

Μάλιστα, έγραψαν χαρακτηριστικά: «Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του».

Η ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Τζούμα