Τεράστια αμηχανία για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Η ατάκα για την προσωπική του ζωή που τον έκανε να κοκκινίσει

«Τα τελευταία δυόμισι χρόνια…»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τεράστια αμηχανία για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Η ατάκα για την προσωπική του ζωή που τον έκανε να κοκκινίσει

Καλεσμένος στην εκπομπή Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/1) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος δέχθηκε μία απρόσμενη έκπληξη από τους φίλους του, η οποία τον έφερε σε πολύ μεγάλη αμηχανία.

Ανάμεσα στους φίλους του που μίλησαν ήταν και οι δύο συνεργάτες του από το ραδιόφωνο, ο Σταμάτης και η Ιωάννα, οι οποίοι του είχαν ετοιμάσει μία μικρή πλάκα.

Η ατάκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η αμηχανία του

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σ#ξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο στενός του συνεργάτης.

Αμέσως μετά το βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά», ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα του στην τηλεόραση.

Η αμήχανη ατάκα του Ουγγαρέζου για την εμφάνιση της Ιλένιας στο Madwalk

Μέσα από τη (24/11) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να σχολιάσει με αρκετά καυστικό τρόπο, την εμφάνιση που επέλεξε να κάνει η Ιλένια Ουίλιαμς στα Madwalk (δείτε εδώ τις εμφανίσεις των celebrities).

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν όλα τα looks που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω.

Με μπόλικο χιούμορ λοιπόν, είπε: «Από πίσω είναι… Θα αρπάξει καμιά πούντα. Κάνει κρύο έξω, οι βροχές έρχονται. Είναι λάθος αυτό».