Survivor 5: Σε σχέση ο Γιώργος Κατσαούνης; Η αποκάλυψη του Χαμογέλα και Πάλι

Τώρα αλλάζουν όλα στη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Σε σχέση ο Γιώργος Κατσαούνης; Η αποκάλυψη του Χαμογέλα και Πάλι

Λίγο καιρό μόνο βρίσκεται το Survivor 5 στον αέρα και ήδη ο Γιώργος Κατσαούνης έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, κυρίως λόγω του φλερτ του με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Αγρότης των Μαχητών έχει εκφράσει τα βαθιά συναισθήματα που έχει για την ηθοποιό ενώ οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. Αυτό που ακόμα κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά είναι το αν η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται όντως σε σχέση με τον Γιάννη Λιγνό, ο οποίος ακούστηκε ότι θα μπει επίσης στο Survivor.

Ένας πολύ καλός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε το πρωί του Σαββάτου (8/1) στο Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε πως δεν γνώριζε ότι η φίλη του βρίσκεται σε σχέση.

Τελικά έχει σχέση ο Γιώργος Κατσαούνης του Survivor 5;

Στην ίδια εκπομπή ωστόσο μίλησε και ο κολλητός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος off camera μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τη σχέση του αγρότη.

Όπως εξήγησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν μία σχέση που είχε πριν μπει στο παιχνίδι η οποία δεν ήταν και τόσο σοβαρή.

«Όταν σε φλερτάρουν και δεν θες, το κόβεις» - Η Ελισάβετ Σπανού «ξεφτίλισε» την Κουρεντή

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) η Ελισάβετ Σπανού, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ της Μυριέλλας με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Εγώ ξέρω ότι φαίνεται! Σίγουρα υπάρχουν αισθήματα από την πλευρά του, ο άνθρωπος το είπε, το εξέφρασε, δεν γνωρίζω τίποτα άλλο, ωστόσο ξέρω ότι η Μυριέλλα έχει μια σχέση έξω από το παιχνίδι. Ως γυναίκα εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σε φλερτάρει και δεν το θέλεις, το κόβεις.

Θεωρώ υπερβολική την συμπεριφορά του Βαλάντη, ακόμα και δίκιο να έχει σε κάποια πράγματα, με την συμπεριφορά του το χάνει με τον τρόπο αυτό. Ψήφισα να μείνει η Ευρυδίκη, ενώ για νικητή θα ήθελα τον Γιώργο Πιλίδη. Και η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι δυνατή», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού.