Survivor 5: Η τρυφερή εξομολόγηση του Κατσαούνη - «Ξεχνάω την πείνα μου για τη Μυριέλλα»

«Αυτό είναι αλήθεια τι να πω ψέματα; Να κοροϊδεύω όλη την Ελλάδα;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η τρυφερή εξομολόγηση του Κατσαούνη - «Ξεχνάω την πείνα μου για τη Μυριέλλα»

Στο φετινό Survivor 5, οι παίκτες από πολύ νωρίς έχουν εκδηλώσει φανερά τις συμπάθειες που έχουν μεταξύ τους, τόσο από την ομάδα των Διασήμων όσο και από την ομάδα των Μαχητών.

Έτσι, όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο 5/1, ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε δημόσια τις τύψεις που νιώθει για την υποψηφιότητα της Μυριέλλας προς αποχώρηση αλλά και τα αληθινά αισθήματά που νιώθει για την ηθοποιό.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor 5

«Όταν είδα την Μυριέλλα στον τάκο ένιωσα υπεύθυνος. Τρέφω και κάποια άλλα συναισθήματα πιο βαθιά συναισθήματα για την Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω και στα θέλω μου δεν πηγαίνω κόντρα, ξεχνάω και την πεινά και την δίψα όταν πηγαίνω στα αγωνίσματα και στο συμβούλιο και βλέπω την Μυριέλλα… αυτό είναι αλήθεια τι να πω ψέματα;.. να κοροϊδεύω όλη την Ελλάδα; αμαρτία από τον θεό».

«Γιατί θέλεις να κάνεις τηλεθέαση τώρα;» - «Σκοτώθηκε» στο συμβούλιο ο Κατσαούνης με τους Διάσημους

Πανζουρλισμός επικράτησε στο αποψινό (28/12) επεισόδιο του Survivor 5, όταν Μαχητές και Διάσημοι, μετά τον αγώνα ασυλίας, πήγαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να οριστεί ο τρίτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε αρχικά τον λόγο στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος θέλησε για ακόμη μια φορά να «τσιγκλίσει» την αντίπαλη ομάδα, υποστηρίζοντας πως οι μαχητές είναι για τα αλώνια είναι οι Διάσημοι για τα σαλόνια, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Αμέσως μετά λοιπόν την δήλωσή του, οι Διάσημοι ξέσπασαν εναντίον του, με τους ίδιους να τον κατηγορούν πως δεν γνωρίζει τι έχει περάσει ο καθένας στην ζωή του. Η Ευρυδίκη ήταν αυτή που ήρθε στη μεγαλύτερη αντιπαράθεση με τον Γιώργο, με τον δεύτερο να τονίζει πως φωνάζει για να... κάνει τηλεθέαση!

Ο τσακωμός του Κατσαούνη με τους Διάσημους στο Survivor 5