Οριστικό τέλος για τη Φάρμα - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Η απόφαση του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος για τη Φάρμα - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Μία απρόσμενη είδηση μετέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Τι Λες Τώρα, με τον δημοσιογράφο να ανακοινώνει πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε, η Φάρμα δεν έχει πάρει πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έκανε τα πάντα για να μπορέσει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μέχρι που ανακοινώθηκε on camera στην Αγγελική Ηλιάδη πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά.

Όπως εξήγησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, οι ιθύνοντες του σταθμού είναι ικανοποιημένοι τόσο από το καστ που έχει φέτος το ριάλιτι, όσο και από τον παρουσιαστή. Παρόλα αυτά το όλο κόνσεπτ βγαίνει «κατσούφικο» όπως είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Έρχεται σε ερωτική επαφή με συμπαίκτες της» - Απίστευτη καταγγελία για παίκτρια της Φάρμας

Μετά την αποχώρησή του από την «Φάρμα 2» το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Δήμος Περπερίδης και προκάλεσε αναστάτωση με τις δηλώσεις του, καταγγέλοντας συμπαίκτριά του ότι δημιουργεί ερωτικές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι για λόγους στρατηγικής ενώ μάλιστα βρίσκεται σε σχέση εκτός παιχνιδιού.

ο Δήμος Περπερίδης είπε: «Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο που έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι… Ok! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι.

Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις. Γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα. Αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά. Υπήρχε η πράξη και αν συνδυάσουμε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα που μιλάμε είναι το άκρως αντίθετο. Και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία» ανέφερε ο Δήμος Περπερίδης.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να παρεμβαίνει: «Ότι έχει γίνει σ@ξ μέσα στο σπίτι, αυτό θέλει να πει»

«Δε νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους, και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν, γιατί αν το πω εγώ θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δε θα το πω.

Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα. Έχει σχέση έξω από τη Φάρμα αυτή η γυναίκα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες» συμπλήρωσε ο Δήμος Πιπερίδης μετά τον παρουσιαστή.