Φάρμα 2: Ποιος αποχώρησε από το reality;

Κέρδισε τον αντίπαλο με σκορ 3 – 0

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ποιος αποχώρησε από το reality;

Το βράδυ της Τετάρτης 5/1 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο της «Φάρμας 2» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος καθώς μετά από τον άγριο καβγά που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, σειρά είχε ένας παίκτης να εγκαταλείψει για πάντα την αγροτική ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, στον αχυρώνα έλαβαν τις θέσεις των μονομάχων η Αθανασία Τσουμελέκα και ο Δήμος Περπερίδης. Και οι δυο προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι. Ωστόσο μόνο ένας παίκτης κατάφερε να παραμείνει.

Και εκείνη που παραμένει στη Φάρμα είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, η οποία και κέρδισε τον αντίπαλο της με σκορ 3 – 0.

Η αποχώρηση του Δήμου Περπερίδη από την Φάρμα 2

Φάρμα: Οργή στο twitter με την σεξιστική επίθεση του Γρηγόρη στην Χριστιάνα - «Άθλιος! Ντροπή»

Κύμα οργής έχει προκληθεί στο twitter με την σεξιστική επίθεση του Γρηγόρη στην Χριστιάνα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της Φάρμας λίγο πριν την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη. Οι εκφράσεις του παίκτη ήταν αισχρές και απαράδεκτες ειδικά την εποχή που οι γυναικοκτονίες είναι ασταμάτητες και γίνεται μεγάλος αγώνας για τα γυναικεία δικαιώματα.

Ο καβγάς ανάμεσά τους ξεκίνησε, όταν η Χριστιάνα αναφέρθηκε στις δουλειές του συμπαίκτη της στο παιχνίδι, γεγονός που τον εκνεύρισε. Ωστόσο, ο ίδιος στη συνέχεια χρησιμοποίησε απαράδεκτη φρασεολογία εναντίον της.

«Άντε βρε γυναικάκι, άντε ρε γύναιο», «φτύσε τα μπούτια σου...», «τις μαγκιές σου αλλού», «τα έκανες γαργάρα τα τέτοια μου», ήταν μερικές μόνο από τις χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης.

Μερικά από τα tweets εναντίον του Γρηγόρη στην Φάρμα

Μεγάλη ήταν η οργή που ακολούθησε στο twitter μετά τις δηλώσεις του, με τους χρήστες να τον επικρίνουν για την συμπεριφορά του, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε και ο ΑΝΤ1 για την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος για λόγους τηλεθέασης.

Οργή στο twitter για την Φάρμα

Οργή στο twitter με την επίθεση του Γρηγόρη στην Χριστιάνα