Φάρμα 2: Ένταση ανάμεσα σε Γρηγόρη – Χριστιάννα! «Τις μαγκιές σου αλλού. Όχι, σε μένα»

Ποιος είναι ο δεύτερος μονομάχος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ένταση ανάμεσα σε Γρηγόρη – Χριστιάννα! «Τις μαγκιές σου αλλού. Όχι, σε μένα»

Μετά από την επική συζήτηση που είχε η Μαρία με την Αγγελική, οι παίκτες πήγαν στον αχυρώνα για την ανάδειξη του δεύτερου μονομάχου, μιας και ο πρώτος είναι η Αθανασία Τσουμελέκα η οποία αναδείχθηκε από την Αγγελική Ηλιάδη η οποία της έδωσε την μαύρη πέτρα. Έτσι, για αντίπαλό της η Ολυμπιονίκης επέλεξε τον Δήμο.

Από την άλλη, όταν ήρθε η σειρά του Γρηγόρη τα πνεύματα οξύνθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και τη Χριστιάνα. Μάλιστα, ο ίδιος την κατηγόρησε ότι έχει καβαλήσει το καλάμι μετά τη νίκη της. Ο Γρηγόρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχεις πρόβλημα; Τις μαγκιές σου αλλού. Όχι, σε μένα»

Η κόντρα και η ανάδειξη του δεύτερου μονομάχου στην Φάρμα 2

Φάρμα 2 - spoiler: Μια γυναίκα και ένας άνδρας! Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν

Η Φάρμα μετράει περίπου τρεις εβδομάδες στον αέρα του ΑΝΤ1 και ήδη έχουμε δει πολλούς τσακωμούς, αλλά και ξαφνικές αποχωρήσεις με πολλά υπονοούμενα. Ωστόσο, εκτός από αποχωρήσεις έχουμε και νέες αφίξεις που πρόκειται να αναστατώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μια γυναίκα και ένας άνδρας πρόκειται να μπουν στο αγρόκτημα μέσα στις επόμενες ημέρες και θα φέρουν τα πάνω κάτω.,

Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στην Φάρμα

Ο λόγος για την ολυμπιονίκη του στίβου Φανή Χαλκιά και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλης, πρώην σύζυγος της Μιρέλας Μανιάνι.

Χαλκιά και Γιαννούλης μπαίνουν στην Φάρμα