Φάρμα 2: Επική η αντίδραση της Αγγελικής Ηλιάδη όταν ρωτήθηκε από συμπαίκτριά της αν είναι έγκυος

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Επική η αντίδραση της Αγγελικής Ηλιάδη όταν ρωτήθηκε από συμπαίκτριά της αν είναι έγκυος

Το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας 2 είχε καταιγιστικές εξελίξεις καθώς πριν από λίγο παρακολουθήσανε τον άγριο τσακωμό ανάμεσα σε Αγγελική Ηλιάδη και Αθανασία Τσουμελέκα, καθώς στην γνωστή τραγουδίστρια δεν άρεσε καθόλου που ψήφισε την Σάσα Μπάστα, η οποία λίγο αργότερα αποχώρησε από το αγρόκτημα.

Ωστόσο, Με αφορμή την επιθυμία της Αγγελικής Ηλιάδη που είναι και αρχηγός της Φάρμας αυτή την εβδομάδα, να φτιάξει τηγανίτες στη Μαρία Παπαγεωργίου γεννήθηκε μια απορία. Πιο συγκεκριμένα, την πλησίασε και την ρώτησε χαρακτηριστικά αν είναι έγκυος με την την Αγγελική Ηλιάδη να της αναφέρει ο Χριστός και η Παναγία».

Η απορρία της Μαρίας για την Αγγελική στην Φάρμα 2

«Με την Αγγελική έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά, λέμε τα μυστικά μας. Την ρωτάω και μου απαντάει σε όλα. Μου αρέσει που με εμπιστεύεται. Την αγαπάω πάρα πολύ!

Δηλαδή εδώ μέσα είναι το άλλο μου μισό και εάν φύγει δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά σας το λέω. Θα κάνω τα πάντα για να μη φύγει ποτέ από το παιχνίδι και να είμαστε μαζί στο τέλος».

Αποχώρησε από την Φάρμα 2 εκτάκτως - Θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες

Η αλήθεια είναι πως έχει μονοπωλήσει κατά πολύ το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρεμιέρα της Φάρμας για διάφορους λόγους. Έχει ανεβάσει την θερμοκρασία και ταυτόχρονα τα νούμερα τηλεθέασης με τα καυτά της πλάνα αλλά... δεν ήταν την μοίρα της γραφτό να συνεχίσει για πολύ στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πληροφορίες, μάλιστα, την θέλουν να πρόλαβε - πριν φύγει - να έρθει κοντά με συμπαίκτη της (δείτε εδώ για ποιον πρόκειται).

Ο λόγος, φυσικά, για την Αγγελική Ηλιάδη που έχασε τον πατέρα της κατά την παραμονή της στην Φάρμα και αποχώρησε για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς της. Το επεισόδιο της αποχώρησή της θα παιχτεί σε λίγες ημέρες...