Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι

Δεν έκρυψε την συγκίνησή της

Φάρμα 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι
TV24 29.12.2021 22:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια σκληρή μονομαχία συμμετείχαν στο αποψινό (29/12) επεισόδιο της Φάρμας η Σάσα Μπάστα και η Χριστιάνα Σμαραγδή, με τις δύο παίκτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η αρχηγός του σπιτιού, Αθανασία, είχε επιλέξει την τραγουδίστρια ως πρώτο μονομάχο, μια επιλογή αρκετά απρόβλεπτη μιας και είναι πολύ καλές φίλες και η δεύτερη με την σειρά της επέλεξε ως αντίπαλό της την Χριστιάνα.

Έτσι λοιπόν οι δύο γυναίκες μπήκαν στον αχυρώνα και ξεκίνησαν την δοκιμασία, με την Σάσα Μπάστα να βρίσκει αρκετές ατυχίες, με αποτέλεσμα να θέλει να τα παρατήσει και έτσι ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μάλιστα, στο τέλος δεν έκρυψε την συγκίνησή της, όταν αποχαιρετήθηκε με την φίλη της, Αγγελική Ηλιάδη.

Η αποχώρηση της Μπάστα από την Φάρμα 2

Έντονος τσακωμός Κουτσάβακη και Νεόφυτου - «Μην με ειρωνεύεσαι εμένα»

Λίγο μετά τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη στο αποψινό (29/12) επεισόδιο της Φάρμας, σημειώθηκε κι ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη και τον Νεόφυτο Ηλία.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος ενοχλήθηκε αρκετά από την στάση που κρατά μέσα στο σπίτι ο πρώτος και κυρίως πως δεν συμβάλλει στις δουλιές του σπιτιού.

Αφορμή μάλιστα σημειώθηκε ότι ο Κουτσαβάκης ξύπνησε 9 ώρα ενώ οι υπόλοιποι 6, μετά πήγε κι έφαγε και κάθισε στο σαλόνι χωρίς να βοηθήσει. Ο Κουτσαβάκης δεν δέχτηκε τις κατηγορίες αυτές, τονίζοντας: «Τον ξέρω έχει καλή ψυχή, έχει επηρεαστεί από τις καταστάσεις που επικρατούν στα φάρμα αλλά εγώ γνωρίζω καλά τον εαυτό μου δεν με πειράζουν τέτοια πράγματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημες εξελίξεις με την Φάρμα - Παίκτρια μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Φάρμα 2 - spoiler: Μια γυναίκα και ένας άνδρας! Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν

Share