Ντίνος Καρύδης: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ντίνος Καρύδης: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει

Δηλώσεις στην εκπομπή Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή.

Όπως εξήγησε, έχει όντως προβλήματα υγείας από το 2018 ωστόσο μέσα στις γιορτές δε συνέβη τίποτα, ενώ ευτυχώς ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόλαβε να ενημερώσει την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη πως δεν έχει συμβεί τίποτα.

Οι δηλώσεις του Ντίνου Καρύδη για τα δημοσιεύματα

«Η Άννα Φόνσου το διέψευσε. Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα.

Απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, στις γιορτές, δεν συνέβη κάτι.

Ευτυχώς τη Σμαράγδα, την πρόλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας και της είπε ότι είμαι καλά. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Καρύδης.

«Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε συνέντευξη η Γωγώ Ατζολετάκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ντίνο Καρύδη αλλά και ένα περιστατικό που την συγκλόνισε καθώς κόντεψε να πεθάνει στα χέρια της.

«ο Ντίνος Καρύδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί όντως του έσωσα την ζωή. Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και ήμουν εγώ αυτή που ειδοποίησα το ΕΚΑΒ, τον συνόδευσα στο νοσοκομείο γιατί η κόρη του, Σμαράγδα δεν πρόλαβε να έρθει.

Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπε ο γιατρός ότι δεν είναι μια απλή περίπτωση αλλά είναι οξύ έμφραγμα και αν καθυστερούσαμε μισή ώρα ίσως να έφευγε. Όταν το συνειδητοποιήσαμε αυτό, η Σμαράγδα κατέρρευσε και εγώ έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Υπήρχε περίπτωση δηλαδή ο Ντίνος να τελευτήσει στα χέρια μου».