Συνελήφθη γνωστός τράπερ - Παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Απίστευτος συνωστισμός στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη γνωστός τράπερ - Παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Λίγο μετά την σύλληξη και ποινική δίωξη στον Light, ακόμα ένας τράπερ συνελήφθη, ο οποίος όπως φαίνεται παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τράπερ είχε συγκεντρώσει θαυμαστές του σε εμπορικό κέντρο της περιοχής για να κάνει γυρίσματα για βιντεοκλίπ του και μάλιστα είχε απευθύνει κάλεσμα μέσω facebook ώυσε να έρθουν στον Άγιο Δημήτριο και να τον δουν έτσι από κοντά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκατοντάδες νέοι έδωσαν το παρών, με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός και μάλιστα λίγο αργότεροι κάποιοι κάλεσαν την αστυνομία. Σε βάρος, έτσι, του γνωστού τράπερ σχηματίστηκε δικογραφία ως ο διοργανωτής της εκδήλωσης. Ωστόσο, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Η πρώτη ανάρτηση του Light αφότου αφέθηκε ελεύθερος - «Έχω αποδείξει στο παρελθόν με...»

Ο γνωστός τράπερ Light συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από κάποιες αναρτήσεις που είχε κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαινόταν να έχει στη ζώνη του όπλο που έφερε μάλιστα σφραγίδα της ελληνικής αστυνομίας.

Έτσι, ο ίδιος διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Μάλιστα, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου.

Από την άλλη θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά στην υπόθεση στην οποία εμπλέκομαι και απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, θα κάνω δημόσιες δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα.

Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που έως τώρα είχε αναλάβει τη νομική υπεράσπιση μου, σήμερα στις 30/12/21 επιθυμώ να κάνω γνωστό πως διακόπτω τη συνεργασία μου μαζί του. Η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεο-ναζιστικής οργάνωσης COMBAT-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα “πιστεύω” μου ως άνθρωπο αλλά και ως γιο μετανάστη. Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξεις μου ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία».

Ανάρτηση Light