«Το οξυγόνο μου έχει...» - Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Εξελίξεις με την υγεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το οξυγόνο μου έχει...» - Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Στην εκπομπή Τι Λες Τώρα μίλησε τηλεφωνικά μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Γιάννης Φλωρινιώτης το πρωί του Σαββάτου (8/1), προκειμένου να μεταφέρει τα νεότερα της υγείας του.

Οι δηλώσεις του Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο

«Είμαι καλύτερα και τη Δευτέρα μπορεί να βγω. Το οξυγόνο μου έχει ανέβει και με κάποια θεραπεία στο σπίτι θα γίνω εντελώς καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στην εκπομπή μίλησαν και η σύζυγος με τον γιο του, με την πρώτη να αποκαλύπτει πως η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

«Ήταν από Κύπρο πολύ άσχημα, ήρθε χάλια γιατί ήταν λάθος του να υπογράψει και να βγει από το νοσοκομείο. Όμως επειδή είναι υπεύθυνος στη δουλειά του υπέγραψε για να επιστρέψει».

Τα πρώτα λόγια στην εκπομπή Super Katerina μετά την νοσηλεία του

Η κόρη του τραγουδιστή, Άννα Φλωρινιώτη, δήλωσε: «Είναι καλύτερα, ο γιατρός χθες είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και αυτό είναι καλό. Θέλει υπομονή μέχρι να ανέβει το οξυγόνο του. Είμαι εκεί δίπλα του όλη μέρα, εκεί κοιμάμαι. Είχε λοίμωξη αναπνευστικού, κάπνιζε και πολύ ο μπαμπάς μου»

«Ήρθαν με εξετάσανε, όλα καλά τώρα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου και σήμερα θα μου πούνε τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω μέσα στο νοσοκομείο. Η κόρη μου η Αννούλα είναι ο άγγελός μου, από μικρό κορίτσι είναι κολλημένη πάνω μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και εκείνα με λατρεύουν. Την πρώτη φορά έφυγα από το νοσοκομείο γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου. Είχαμε πρεμιέρα σε λίγες ημέρες», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.