Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα οδηγήθηκε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα. Μάλιστα, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε και η κόρη του Άννα, η οποία μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του.

Χαρακτηριστικά ο performer αντιμετωπίζει λοίμωξη δευτέρου βαθμού και το οξυγόνο του είναι αρκετά χαμηλό. Ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε δεν νοσεί από κορωνοϊό.

Αναστέλλονται οι παραστάσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη

Επίσης, λόγω του προβλήματος με την υγεία του, αλλά και λόγω μιας άλλης πρωτογωνίστρια αναστέλλονται οι θεατρικές παραστάσεις του "ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΥ", μετά το σάλο με τα εισιτήρια που κόπηκαν.

Με δάκρυα στα μάτια στον αέρα του Open ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του, ο Γιάννης Φλωρινιώτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε.

«Μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία. Όταν οι συγγενείς μας, μας έδιναν δώρα, μας τα έπαιρναν οι μεγαλύτεροι και μας τα ξαναπούλαγαν. Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει.

Με έβαλαν να διαλέξω με ποιον θέλω να ζήσω, με τη γιαγιά μου ή με τη μαμά μου. Ήταν πολύ μεγάλη πληγή για ένα παιδί να πρέπει να διαλέξει με ποιον θέλει να μεγαλώσει. Ζήτησα συγγνώμη από τη γιαγιά μου που επέλεξα τη μητέρα μου.

Ο πατριός μου έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό και πήγε να τη χτυπήσει και τον έδειρα. Υποσχέθηκα στη μητέρα μου και τη γιαγιά μου ότι θα τις σώσω από τη φτώχεια, κι έτσι έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.