Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Βγήκε από τα ρούχα της Νικόλεττα Ράλλη με τον Τζούμα - «Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα...»

Με αφορμή την λεκτική επίθεση που έκανε ο ίδιος σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1

Βγήκε από τα ρούχα της Νικόλεττα Ράλλη με τον Τζούμα - «Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα...»
News 08.01.2022 17:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα και των δηλώσεων του ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) η Νικόλεττα Ράλλη κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με την λεκτική επίθεση που έκανε ο ίδιος σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

Το ξέσπασμα της Ράλλη κατά του Τζούμα

«Αν είχα μία άποψη, μήπως ρε παιδί μου ήταν η κακιά στιγμή, το ότι βλέπω τον κύριο Τζούμα και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τον παίζουμε στην εκπομπή, αλλά είπα να κάνουμε λίγο ενημέρωση και σήμερα. Να λέει την κοπέλα στην εκπομπή “ανόητη”; Κατ’ αρχάς θεωρώ πως αμέσως οι δύο άντρες της παρέας – και όχι λόγω φύλου – να τον κόψουν!

Θα βγει κάποιος στην εκπομπή και θα σε πει ανόητη και δε θα του πω “σάλτα”; Σοβαρά μιλάς; Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να το ξαναδώ αυτό το πράγμα γιατί έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Όχι για να κάνουμε αναπαραγωγή και να δείξουμε ότι βρίζει τη γυναίκα, και να δω και την αντίδραση των συνεργατών. Λυπάμαι πάρα πολύ! Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα, δε ξέρω τι θα γινόταν. Δεν υπάρχει το “δεν σας επιτρέπω”, υπάρχει το “κόψτε τον”.

Κόβουν άλλους κι άλλους επειδή μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα τους ή επειδή μπορεί να τους έχουν φάει κάνα γκόμενο και δεν κόβουν τον άνθρωπο αυτόν που λέει τη συνεργάτιδα ανόητη; Είναι δυνατόν; Τσαντίζομαι γιατί δε θυμάμαι πρωινό που να μην ακούω τον κύριο Τζούμα και να μην τον θαυμάζω στο ραδιόφωνο», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Εξωφρενών και η Κατερίνα Καραβάτου με τις δηλώσεις του

«Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω. Ενώ έχει πει όσα έχει πει, έρχεται σήμερα και λέει αυτά τα πράγματα για τις οικογένειες. Εγώ εκεί έπαθα μεγαλύτερο σοκ. Επειδή εγώ έχω περάσει μια διαδικασία τέτοιας συγγνώμης, είναι και λυτρωτικό και απαραίτητο.

Δείχνεις με αυτόν τον τρόπο το σεβασμό σου, ότι έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί. Πραγματικά μπορεί να υπάρχουν στιγμές που σου ξεφεύγει κάτι και μετά να συνειδητοποιείς τι έχει γίνει και να λες πω πω Χριστέ μου. Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για τις οικογένειες, μου το έκανε ακόμα χειρότερο» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για τη δήλωση του Τζούμα - «Ότι θα κατηγορούν τους δολοφονημένους...»

Ξέσπασε η Συνατσάκη κατά του Τζούμα: «Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών»

Share