Γιάννης Μπέζος: «Αν ήμουν στη θέση του Τάσου...» - Τοποθετήθηκε στην κόντρα Μαλέσκου και Χαλκιά

«Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Μπέζος: «Αν ήμουν στη θέση του Τάσου...» - Τοποθετήθηκε στην κόντρα Μαλέσκου και Χαλκιά

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί του Σαββάτου (8/1) ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα του Τάσου Χαλκιά με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Το σχόλιο του Μπέζου για Χαλκιά - Μαλέσκου

«Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Αναφορικά με τους ηθοποιούς που πήγαν στο Survivor είπε: «Δεν κρίνω ποτέ τις επιλογές των συναδέλφων μου γιατί δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο καθένας. Το μεροκάματο είναι ιερότερο όλων. Πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι αυτοί;.

Δεν με ενδιαφέρει και να απέχω από την τηλεόραση του χρόνου. Αρκετά. Είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

«Πλέον όλα έχουν πάρει τη δικαστική οδό» - Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Μπέζο

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες.

«Μέσα στο 2021 μπήκε και πολύ φως στον χώρο του θεάτρου από τις διάφορες καταγγελίες που έγιναν για σωματική, ψυχική και λεκτική βία… Μόνο θετικό δεν είναι αυτό;

Πλέον όλα έχουν πάρει τη δικαστική οδό. Να πάμε στην ουσία, λοιπόν, των πραγμάτων και όχι στην κλειδαρότρυπα. Τα πράγματα αυτά έγιναν και θα γίνονται. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζει κανείς. Γιατί στη ζωή και στο θέατρο θα βρεις και εκμεταλλευτές και αλαζόνες και ζούγκλα και αθλιότητα. Πως θα τους αντιμετωπίσεις, λοιπόν, όλους αυτούς τους γλοιώδεις τύπους; Με ποιον νόμιμο τρόπο θα τους βάλεις στη θέση τους; Επειδή η κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη, δεν πρέπει στην καθημερινότητα να γίνεις θύμα κανενός. Δεν αφήνεις να σε πειράξει κανείς στον χώρο της εργασίας σου, ορθώνεις ανάστημα, βάζεις όρια και δεν αφήνεις τα σπυριά να κακοφορμίσουν.

Με το που πάει να δημιουργηθεί το σπυρί, το κόβεις από τη ρίζα. Το πατάς κάτω. Την αδικία δεν την μπορώ. Για αυτό λέω στους νέους με σεβασμό να ορθώνουν το ανάστημα τους και κανείς να μην τους εκμεταλλεύεται. Ακούω συνεχώς για κακοποιητικές σχέσεις. Μα πως έφτασε κάποιος στο σημείο να σε ξυλοκοπήσει; Δεν έφτασε από τη μια μέρα στην άλλη. Πρώτα σε απαξίωσε, σε υποτίμησε και αυτή ήταν η καθημερινότητα σου, σε έβρισε κι εσύ το δέχθηκες όλο αυτό. Να βάζουμε, λοιπόν, το μυαλό να δουλέψει. Δεν είμαστε πρόβατα. Σου είπε μία, πες του κι εσύ δύο και πάρε δρόμο. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και στη δουλειά και στην προσωπική ζωή. Μη φοβάστε, μην κολλάτε, κοιτάξτε μπροστά και φύγετε με αξιοπρέπεια», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος που αναφέρθηκε και στον κορωνοϊό.

Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες