Περνάει βαριά τον κορωνοϊό η Μαρία Ηλιάκη - Η αποκάλυψη για τα συμπτώματα που έχει

«Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Περνάει βαριά τον κορωνοϊό η Μαρία Ηλιάκη - Η αποκάλυψη για τα συμπτώματα που έχει

Σε σύνδεση με Skype βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία χθες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα που έχει, αποκαλύπτοντας πως περνάει πολύ βαριά την ασθένεια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για τον κορωνοϊό

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε.

Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Η πρώτη οικογενειακή βόλτα για το 2022 στην Ελβετία

Το 2021 ήταν άκρως ιδιαίτερο για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη καθώς οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η ίδια έφερε την αγαπημένη τους κόρη στον κόσμο στις αρχές του Ιουνίου και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, οι φετινές γιορτές για την γνωστή παρουσιάστρια ήταν άκρως ξεχωριστές μιας και είναι οικογενειακώς στην Ελβετία, στο πλευρό του αγαπημένου της άντρα. Έτσι, η ίδια θέλησε να μοιραστεί στο Instagram δύο πολύ τρυφερά στιγμιότυπα από την βόλτα τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη