«Έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν» - Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Ποτέ δεν μου άρεσε να δείχνω ευάλωτη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν» - Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη Ζωή μας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μάχη που είχε δώσει πριν από κάποια χρόνια με ένα ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Το μοντέλο αντιμετώπισε και πριν από λίγες εβδομάδες ένα πρόβλημα με την υγεία του (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το πρόβλημα που αντιμετώπισε

«Στα 22 μου είχα περάσει ένα μεγάλο στρες, ήταν και επαγγελματικό και οικογενειακό. Δε μίλησα ποτέ σε κανέναν, αυτό που λένε να το συζητήσω με κάποιον. Ποτέ δεν μου άρεσε να δείχνω ευάλωτη, να δείχνω ότι χρειάζομαι βοήθεια, μου άρεσε να προσφέρω βοήθεια, όχι να μου προσφέρουν. Κι όμως ήταν τεράστιο λάθος. Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν. Ήταν όλα πεντακάθαρα. Είχα πόνο χαμηλά στην κοιλιακή χώρα.

Με επισκέφθηκε ένας ψυχολόγος στην αρχή και ξεκίνησε να μου μιλάει και λέει “ok υπάρχουν θέματα”. Συνήθως αυτά τα προβλήματα με χτυπούν στα γυναικολογικά, γι’ αυτό έχω κάνει και 6-7 μήνες που να μη λειτουργεί ο κύκλος μου. Επίσης, με χτύπησε στα μαλλιά, κοιμήθηκα και ξύπνησα, και υπήρχε μία γραμμή με λευκές τρίχες στη ρίζα. Εγώ δε μπορούσα να το πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

«Ήμασταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οικογένεια...» - "Τσάκισε" κόκαλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, τις καταγγελίες, αλλά και για το bullying που δέχτηκε ο αδερφό της από συμμαθητές του.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί στην εκπομπή Super Κατερίνα και είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη που έκανε για αυτά που είχε υποστεί ο μικρός της αδερφός.

«Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω πίσω. Έθιξα το θέμα γιατί ήμουν σε απόγνωση. Ήμασταν μια εβδομάδα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όλοι στην οικογένειά μας. Ειλικρινά το είχα αφήσει για το τέλος αυτό» είπε.

«Θεωρώ πως έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα. Γενικά έχουν ασχοληθεί οι φορείς με αυτήν την περίπτωση, όπως ακούω και για άλλα παιδιά. Ήθελα να ενημερωθώ τι γίνεται γενικά σε αυτήν την περίπτωση και δεν είμαστε μόνο εμείς. Ήθελα να δω λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός; Γίνεται κάτι; Γιατί υπάρχει τόση γραφειοκρατία;» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.