«Σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, να...» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος «έσπασε» την σιωπή του για τον Φιλιππίδη

Περιγράφει το περιστατικό με την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει συνάδελφός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, να...» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος «έσπασε» την σιωπή του για τον Φιλιππίδη

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε πρόσφατα ο Πάνος Σταθακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κακοποιητικές συμπεριφορές του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος πρόκειται να ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Ο ίδιος συγκεκριμένα αποκάλυψε πως έχει βρεθεί μπροστά σε τέτοια περιστατικά, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες.

Οι δηλώσεις του Σταθακόπουλου για τον Φιλιππίδη

Εσύ όλα αυτά τα χρόνια είχες δει κάτι;

Ναι μεν είχε εντάσεις, είχε έπαρση, είχε άσχημες συμπεριφορές σε πολλούς συναδέλφους στις δουλειές που έκανε –και σε εμένα προσωπικά- αλλά άλλο αυτό. Όχι πως είναι καλύτερο αυτό και το δικαιολογώ, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν είναι κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά.

Στεναχωρήθηκα πολύ. Πρώτον για τις συναδέλφισσες που πέρασαν ότι κατήγγειλαν, αλλά και για τον ίδιο τον Πέτρο γιατί λες “σου έχει δώσει ο θεός ένα ταλέντο, την ευλογία να είσαι από τους πρώτους, να κάνεις ρόλους, να σε αγαπάει ο κόσμος κι εσύ τι κάνεις; Είναι σαν να χτίζεις κάτι για να φτάσεις ψηλά και μετά να τα γκρεμίζεις όλα”.

Κι όσο πιο ψηλά είσαι, όταν πέφτεις τόσο μεγαλύτερο θόρυβο κάνεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα για τον Πέτρο, παρόλο που, όπως σου είπα, είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και σε εμένα, όπως και σε πάρα πολλούς συναδέλφους.

Τι εννοείς άσχημη συμπεριφορά;

Να σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, άβολα, να φωνάζει, να βρίζει, και μάλιστα χωρίς λόγο. Θα μου πεις και λόγος να υπήρχε, είναι σωστό; Όχι. Υπάρχει ο διάλογος για να λύσεις ένα θέμα κι όχι με φωνές και να τρέμεις να πας στη δουλειά, να σφίγγεται το στομάχι σου.

Έχει τύχει μπροστά σου να βιώσεις κάτι ακραίο με συνάδελφό σου από το συγκεκριμένο πρόσωπο;

Ναι, αλλά δεν θέλω και δεν επιτρέπεται να το πω. Μιλώ όμως για κακοποιητική, αντισυναδελφική συμπεριφορά και όχι σεξουαλική. Το διευκρινίζω. Αυτό αν θέλει θα το πει το πρόσωπο που το υπέστη.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος «έσπασε» την σιωπή του για τον Φιλιππίδη

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Φιλιππίδη στο Βραχάτι έναντι..

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή T-live όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με ανεξόφλητα δάνεια.

Οι οφειλές αυτές έχουν φτάσει να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν. Μάλιστα, το εξοχικό του ηθοποιού στο Βραχάτι Κορινθίας βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου και πωλείται έναντι 176.400 ευρώ.

Το εξοχικό βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα στο Σαρωνικό. Είναι διώροφη μονοκατοικία έκτασης 180 τ.μ πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορινθίας. Δείτε μάλιστα και φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι που φημολογείται πως θα μείνει μετά την φυλακή.