«Περιμένω από τις παρά 10! Φεύγω!» - «Σφαγή» στο Πρωινό με τον Κωνσταντίνο Τζούμα

Φανερά ενοχλημένος στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Περιμένω από τις παρά 10! Φεύγω!» - «Σφαγή» στο Πρωινό με τον Κωνσταντίνο Τζούμα

Στο Πρωινό μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Κωνσταντίνος Τζούμας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες που έχουν προκαλέσει σοβαρό ντόρο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός -που κατακεραυνώθηκε από γνωστή τραγουδίστρια- παρουσιάστηκε αρκετά ενοχλημένος από την καθυστέρηση που υπήρχε στην εμφάνισή του στην εκπομπή.

Η ενόχληση του Τζούμα στο Πρωινό

«Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Αντίο. Γεια χαρά… Φεύγω…

Κ. Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την σειρά του δήλωσε: «Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό;» με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να απαντά: «Έλειπε το ρήμα “νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο».

Υπέρ του Τζούμα ο Νίκος Ζερβός - «Και εγώ έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω»

Στην εκπομπή Αυτό είναι σαββατοκύριακο μίλησε το πρωί της Κυριακής (9/1) ο Νίκος Ζερβός. Ο γνωστός σκηνοθέτης μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε στο σάλο που έχει ξεσπάσει με τον Κωνσταντίνο Τζούμα, δείχνοντας φανερά την υποστήριξη του, το ίδιο και η Όλια Λαζαρίδου.

«Τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάνω από 2-3 ταινίες μαζί, ήταν άψογος συνεργάτης, έξυπνος, αλλά πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ. Είχε έναν κυνισμό στο χιούμορ του το οποίο μπορώ να ονομάσω και μαύρο χιούμορ. Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους πρόβλημα.Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας που ξέρω θα έλεγε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες επειδή μιλάνε πολύ. Προφανώς είναι πλάκα αλλά είναι χοντρή πλάκα. Είναι φανερό από τον τρόπο που απάντησε ότι έκανε ένα είδος σαρκασμού.

Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μιλάνε πολύ; Είναι γελοίο. Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Είπε κάτι ακραίο αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες.Αν το σκεφτείτε τόσο σοβαρά, αρχίζει να αγριεύει το πράγμα. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζούμας ήθελε να πει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μας πρήζουν. Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη μπορούμε να εκφραστούμε» είπε ο Νίκος Ζερβός.