Πρώην παίκτρια του My Style Rocks συγκλoνίζει: «Είχα φτάσει στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές»

Η αποκάλυψη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του My Style Rocks συγκλoνίζει: «Είχα φτάσει στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές»

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Σοφία Λεοντίτση, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση μέσω Instagram ότι παντρεύεται ξανά για δεύτερη φορά, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γιο της, στη μητέρα της αλλά και στον νέο της σύντροφο με τον οποίο πρόσφατα συγκατοίκησαν στα Βόρεια Προάστια και ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε όταν έφερε στον κόσμο το γιο της, Γιάννη.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Λεοντίτση για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Όταν τελείωσε το My Style Rocks ήμουν ένα κορίτσι 28 ετών, η μητρότητα με άλλαξε. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα φτάσει στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές.

Την τρίτη φορά κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι πρέπει να το πάρεις αλλιώς, έχεις ένα παιδί να μεγαλώσεις. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, θα το παλέψεις και θα βγεις νικήτρια. Δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση που παντρεύτηκα γιατί απέκτησα το γιο μου»: είπε η Σοφία Λεοντίτση.

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να έχουμε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου για χάρη του παιδιού, αλλά αυτό δεν συμβαίνει μέχρι σήμερα. Η μητέρα μου δεν έχει προσπαθήσει να έχουμε σχέσεις, ωστόσο, δεν μου λείπει καθόλου».

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για όσους σχολιάζουν αρνητικά τις δημοσιεύσεις της

Έξω φρενών έγινε η Σοφία Λεοντίτση με την ίδια να ξεσπά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έφτασε στα όριά της και δείχνει αρκετά ενοχλημένη με τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν τα social media. Συγκεκριμένα, η ίδια ξέσπασε αναφορικά με αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά τις αναρτήσεις βγάζοντας συμπεράσματα για τις ζωές τους.

«Αυτό που βλέπεις 10 δεύτερα από τη ζωή μας και έχεις άποψη και την εκφράζεις με σκ@@α στο στόμα σου, να το κοιτάξεις ανόητε άνθρωπε, που ζεις και αναπνέεις μέσα από τις ζωές των άλλων στο instagram.

Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και να καταδεχτώ να βρίσκεται το όνομά μου στα μηνύματα ή κάτω από φωτογραφίες κάποιων ανθρώπων, επιλέγοντας να επιπλήξω, να κριτικάρω για το τι κάνει και τι όχι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΒΡΑΚΊ ΤΟΥ.

Απλά θα ντρεπόμουν με το να χρησιμοποιώ έτσι το instagram μου. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα και όσο δεν υπάρχουν κανονισμοί και όρια στα social media τόσο θα κατρακυλάμε».

Εκτός εαυτού η Σοφία Λεοντίτση